Εκπαιδευτικό εργαστήριο «Μεταμόρφωση και Γελοιότητα – The Poetry beneath Absurdity»

Πρόσκληση για δηλώσεις συμμετοχής στο εκπαιδευτικό εργαστήριο «Μεταμόρφωση και Γελοιότητα – The Poetry beneath Absurdity» με τον Ευριπίδη Λασκαρίδη

27-28-29 Σεπτεμβρίου 2021, 11:00-15:00

MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών –(Αποθήκη Β1, λιμάνι Θεσσαλονίκης)

Οι έννοιες της μεταμόρφωσης και της γελοιότητας βρίσκονται στο επίκεντρο του τριήμερου ομότιτλου εκπαιδευτικού, βιωματικού εργαστηρίου με τον Ευριπίδη Λασκαρίδη που θα φιλοξενηθεί στο MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, στην Αποθήκη Β1, στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, στις 27-28-29 Σεπτεμβρίου 202111:00-15:00.Στο ομότιτλο εργαστήριο, ο Ευριπίδης Λασκαρίδης προτείνει ερμηνευτικά εργαλεία που προκύπτουν από την πολυετή έρευνά του πάνω στις δύο έννοιες. Μέσα από το εκτεταμένο υπόβαθρο του στο σωματικό θέατρο το γκροτέσκο και την αρχαία ελληνική κωμωδία παίρνει το τραγικό αλλά και όλα όσα θεωρούνται εξωτερικά ως αφετηρία και στη συνέχεια εργάζεται σε βάθος, από έξω προς τα μέσα.

Οδηγίες για τις δηλώσεις συμμετοχής

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι χωρίς αντίτιμο και γίνεται αποκλειστικά με δηλώσεις συμμετοχής. Η πρόσκληση απευθύνεται κατά βάση σε όσες/όσους έχουν κάποια εμπειρία, επαγγελματική ή ερασιτεχνική με τον χορό και την περφόρμανς. Όσες/όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εργαστήριο καλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα παρακάτω στοιχεία στο Email

 osmosis.workshop@gmail.com έως την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021.

  •  Βιογραφικό σημείωμα
  •  1-2 φωτογραφίες (πορτρέτο)
  •  Υπερσύνδεσμο (link) σε βίντεο από προηγούμενη καλλιτεχνική τους δουλειά ή /και      συμμετοχή τους σε άλλη παραγωγή, δίνοντας διευκρινίσεις και υποδεικνύοντας τον ρόλο του σε κάθε περίπτωση.
  • Ένα μικρό κείμενο που να εξηγεί σύντομα στου λόγους για τους οποίους ο/η αιτών/ούσα επιθυμεί να συμμετάσχει στο εργαστήριο.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο προϋποθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης SARS-Cov-2 (έως 6 μήνες από τη διάγνωση), είτε Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19, είτε αρνητικό εργαστηριακό rapid test αντιγόνου έως 48 ώρες πριν την έναρξη του εργαστηρίου. Οι συμμετέχοντας καλούνται επιπλέον να φέρουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, καθώς θα πραγματοποιηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας κατά την είσοδο στον χώρο διεξαγωγής του εργαστηρίου. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’όλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο.

Περισσότερα, εδώ https://bit.ly/3AqXKYI 

 

 

 

You may also like...