”Εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία” από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης

ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ Μαΐστρος 6 Μαρτίου 2017
Πλατανότοπος Μαΐστρου
Ταχ. Κώδικας: 68133 Αλεξανδρούπολη
Τηλέφωνο & Fax: 2551080204
E-mail: mfialexpolis@gmail.com
Website: www.mfialexpolis.gr

Ανάπτυξη συνεργασίας ΜΦΙΑ και ΠΜΣ «Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία»Watch movie online The Lego Batman Movie (2017)

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την συνεργασία του με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία» του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης που τελεί υπό την διεύθυνση της κα. Δημητρίου Αναστασίας, Καθηγήτριας στο γνωστικό αντικείμενο των Φυσικών Επιστημών και της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
Η συνεργασία του Μουσείου και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος θα αφορά τον από κοινού σχεδιασμό και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε θέματα συναφή με την επιστημονική δραστηριότητα και των δύο φορέων. Επιπρόσθετα η συνεργασία θα επεκτείνεται στο σχεδιασμό και υλοποίηση δράσεων επιστημονικών, εκπαιδευτικών, κοινωνικών και πολιτισμικών διαστάσεων. Τέλος το Μουσείο θα είναι στη διάθεση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος για την υποστήριξη της πρακτικής εκπαίδευσης των Φοιτητών.

Η υπεύθυνη της
εκπαιδευτικής διάστασης
του Μουσείου

Ο Πρόεδρος του Μουσείου
Ανδρεάδου Έφη Ναϊτίδης Ν. Ιωάννης

You may also like...