Εκδηλώσεις στην Galerie Δημιουργών

Για μία ακόμη χρονιά, η Galerie δημιουργών συνεχίζει την προσπάθειά της να στηρίζει καλλιτέχνες από όλους τους χώρους και μαζί τους να δημιουργήσει δρόμους που θα μας οδηγήσουν να γυρίσουμε την πλάτη στο ψέμα που μας κατακλύζει καθημερινά μέσα από την ΤΕΧΝΗ με επιμονή και υπομονή!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
Ο χώρος μας είναι ανοιχτός να αγκαλιάσει νέους δημιουργούς, νέες φωνές έκφρασης καθώς και καταξιωμένους δημιουργούς που το ταξίδι τους άφησε φρέσκους και ουσιαστικούς μέσα στην ζωή.
Σημαντικά δρώμενα της Τέχνης για 5η χρόνια κοντά σας.
Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας .
Καλλιτεχνικά υπεύθυνη
Πηγή Λυκούδη
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-4
Στο χώρο της Galerie Δημιουργών για τρίτη φορά μέσα στον χρόνο, ο αρχιτέκτονας Δήμος Φλέσσας παρουσιάζεται και μας προτείνει με τον τίτλο “Συγκοινωνούντα Ηχεία”, μια πρωτότυπη μουσική άποψη.
Μας ζητάει να αφουγκραστούμε τους ήχους δύο περιθωριακών ομάδων σε αντιδιαμετρικά γεωγραφικά στίγματα του πλανήτη. Μας ζητά παράλληλα, να διαπιστώσουμε τις κοινές τους αναφορές και τελικά να αντιληφθούμε μέσα από τον ήχο, ότι είμαστε συγκοινωνούντα δοχεία και ότι όλοι ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή, κοινωνική τάξη, ανήκουμε σε ένα και μοναδικό είδος : το ανθρώπινο.
Ώρα Προσέλευσης : 20:45
Ώρα έναρξης: 21:00
Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017
Τιμή εισιτηρίου: 10€
Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Κηφισιά
www.galeriedimiourgon.gr
www.facebook.com/galeriedimiourgon
Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9

You may also like...