Εκδηλώσεις στην Πάρο

Η χερσόνησος του Αϊ-Γιάννη Δέτη
Οικολογία, Πολιτισμός, Άθληση, Αναψυχή
ΘΕΑΤΡΟ   Α Ρ Χ Ι Λ Ο Χ Ο Σ    12-18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
                 
Αυτό το καλοκαίρι τρεις σημαντικοί φορείς πολιτισμού της Νάξου, της Πάρου και της Τήνου, με συγγενική αντίληψη και αισθητική, που διοργανώνουν με επιτυχία τα τελευταία χρόνια παραστάσεις υψηλού επιπέδου σε ποιοτικούς χώρους εξαιρετικής ομορφιάς, συνεργάζονται σε ένα πλαίσιο κοινών δράσεων, που ονομάζουν «Κύκλο Κυκλάδων». Στόχος της συνεργασίας και της συνένωσης των δυνάμεων με την προοπτική συμμετοχής και άλλων νησιών, είναι η αναβάθμιση του ρόλου και της θέσης των Κυκλάδων στον σύγχρονο πολιτιστικό χάρτη μέσα από επιλεγμένες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και παραγωγές. 
Δείτε το πρόγραμμα των κοινών εκδηλώσεων εδώ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
H παράσταση του Ορφέα Περίδη στηρίζεται σε μια επιλογή τραγουδιών από τα εννέα του προσωπικά άλμπουμ, από συμμετοχές, αδισκογράφητο υλικό και μελοποιημένα ποιήματα.
Διοργάνωση:
ΚύκλοςΚυκλάδων
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Παροικιά (βιβλιοπωλείο Πολύχρωμο – περιφερ. οδός), Νάουσα (WideAngle φωτογραφείο) και στο καφέ του Πάρκου Πάρου. 
Εκδηλώσεις φιλοξενούμενες στο θέατρο Αρχίλοχος
Δευτέρα 12 Αυγούστου
Ηλίας Λιούγκος
Συναυλία
Ώρα 20.00, είσοδος €10 για την συναυλία, €25 για την συναυλία και το γεύμα
Θέατρο Πάρκου Αρχίλοχος
Στην εκδήλωση θα δοθεί η διάκριση των “Φίλων της Πάρου” για το 2013. Φέτος οι ΦτΠ αποφάσισαν να τιμήσουν την ομάδα που διοργανώνει τα τελευταία τρία χρόνια το φεστιβάλ “Διαδρομές στη Μαρπήσσα”. Η εκδήλωση περιλαμβάνει την διάκριση 2013 και τη συναυλία του Ηλία Λιούγκου που θα συνοδεύεται από μουσικό συγκρότημα με τη συμμετοχή του Βασίλη Ρακόπουλου. Στη συνέχεια θα προσφερθεί γεύμα με Παριανές γεύσεις στο εστιατόριο κάτω από το θέατρο, στην παραλία στο Μοναστήρι.
Διοργάνωση: Οι Φίλοι της Πάρου με τη συνεργασία της ΚΔΕΠΑΠ
Ανακοίνωση
Η θεατρική παράσταση “Κοινός λόγος”, Δευτέρα 19 Αυγούστου, ώρα 21:30, ακυρώνεται από τον διοργανωτή της
Τ0 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
CINE E N A S T R O N     
12-18 AΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ
Eλεύθερη είσοδος / Ώρα έναρξης 21:00
Ανακοίνωση: Aκυρώνεται η προβολή “Οπτικοακουστική γιορτή” των Κυκλαδικών Οπτικοακουστικών Αρχείων την Τετάρτη 21 Αυγούστου από τον διοργανωτή της. 
ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ
Οδικώς από Νάουσα ή Παροικιά, στροφή στη διασταύρωση προς Κολυμπήθρες , μέχρι το τέλος του δρόμου.
Πάρκο Πάρου Δημοτική Α.Ε.
Τ: 22840 53573, F:22840 53560

You may also like...