Εκδηλώσεις & Νέα του Θεάτρου Απόλλων Performances & News of Apollon Theater, Syros

Εκδηλώσεις & Νέα του Θεάτρου Απόλλων

Performances & News of Apollon Theater, Syros

Tο Θέατρο “Απόλλων” σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις του .

“Apollon Theater” welcomes you to the performances of 2019.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019 | Monday the 11th of March 2019

100 Κτήρια / 100 Ιστορίες

«Η δράση «100 Κτήρια / 100 Ιστορίες» έχει ως στόχο την τοποθέτηση ειδικής σήμανσης (QR code) σε εκατό αξιόλογα ιστορικά κτήρια της Ερμούπολης, υλοποιώντας παράλληλα την ψηφιακή σύνδεση με αντίστοιχες ιστορίες πολιτισμού, με έμφαση στην πολιτισμική κληρονομιά της Ερμούπολης.

Ήδη, οι πρώτες δέκα ιστορίες έχουν διαμορφωθεί, οι οποίες, σε μία γιορτινού χαρακτήρα εκδήλωση στο Θέατρο Απόλλων, θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες ή στους συγγραφείς τους. Ακόμη ενενήντα (90) κτήρια και ιστορίες περιμένουν να υιοθετηθούν από φορείς, οργανισμούς, ομάδες ατόμων, σχολεία και ατομικά από κατοίκους ή φίλους της Ερμούπολης.

Ελάτε στην εκδήλωση 11 Μαρτίου 2019 στις 18:30 στο Θέατρο Απόλλων, για να δείτε και να εμπνευστείτε τη δική σας ιστορία από τη δράση «100 Κτήρια / 100 Ιστορίες», γιατί την ιστορία του τόπου μας τη γράφετε εσείς!

Τη βραδιά γιορτής του Πολιτισμού της Σύρου θα πλαισιώσει η Παιδική-Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων και Έκθεση Βραβευμένων Φωτογραφιών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Φωτογραφιών δράσεων ΕΣΠΑ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στο φουαγιέ του Θεάτρου.

Ώρα Έναρξης: 18:30
Η είσοδος είναι δωρεάν

Ο Απόστολος, η Πάτρα κι ο Ψηλός

Κωμωδία του Γρηγόρη Γαλαντή

Αθήνα! Μια πόλη εκατομμυρίων κατοίκων. Που ξεχύνονται στους δρόμους και τις λεωφόρους της, με το πρώτο φως της αυγής, για να πάνε στις δουλειές τους έγκαιρα. Κι έτσι αγουροξυπνημένοι και εκνευρισμένοι από την κίνηση των μέσων μεταφοράς και των «λογής λογής» τροχοφόρων, τι φαντάζεσθε ότι θέλουν με το που «εισέλθουν» στα γραφεία τους??

Μα έναν καφέ! Για να ανοίξει «ο οφθαλμός αλλά και ο νους»!

Εκτός αν είναι από τους τυχερούς, που η καθαρίστρια του γραφείου, όχι μόνον τους τον φτιάχνει και τους τον σερβίρει, αλλά τους τον «λέει κιόλας»!!!

Και αν αναρωτιέστε αν βγαίνει αληθινή ή όχι, ακολουθείστε μας στο Μεσιτικόν Γραφείον «Διάδρομοι με θέα»!

Διότι ο Απόστολος η (Κλεο) Πάτρα κι ο Ψηλός, αφού λύσουν την απορία σας, ίσως σας πείσουν να νοικιάσετε και ένα «τυχερό» δυαράκι «επί του δευτέρου ορόφου»…

Ώρα Έναρξης: 21:00
Τιμές Εισιτηρίων: 8 & 5 Ευρώ

You may also like...