Εκδηλώσεις Αποκριάς

Ο Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α Δήμου Κιλκίς σε συνεργασία με την ειδική επί των πολιτιστικών σύμβουλο του Δημάρχου Κιλκίς,Φεβρωνία Τεβρεντζίδου διοργανώνουν από το 1999 την Περίοδο Αποκριάς – με διάρκεια: 3 ημέρες τις εκδηλώσεις της αποκριάς έχουν σκοπό να προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στους δημότες της πόλης στους ρυθμούς και το κλίμα των ημερών .
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει -εορτασμός Τσικνοπέμπτης με μουσική,χορό και τσίκνισμα,
-Κυνήγι του Θησαυρού με την συμμετοχή ομάδων (κυρίως παιδιών)
-Διαγωνισμό του καλύτερου καρναβαλιού και
-Κάψιμο του καρνάβαλου.
Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Το 2011 συμμετείχαν 45 ομάδες στο Κυνήγι Θησαυρού και το 2012 50 ομάδες. (Να σημειωθεί ότι καμιά ομάδα δεν επιτρέπεται να είναι λιγότερο από επτά άτομα και περισσότερο από 12)
Κατά τη διάρκεια της Αποκριάς πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην πόλη του Κιλκίς το “Μπλόκο τωνΜασκαράδων”, το οποίο περιλαμβάνει εκδηλώσεις με τραγούδια, χορούς και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους μασκαράδες
Η συμμετοχή των εθελοντών του Δήμου Κιλκίς είναι πολλή σημαντική διότι χωρίς την βοήθεια τους οι εκδηλώσεις θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθούν, ειδικά σε ότι αφορά το κυνήγι του θησαυρού, που έχει πολλούς σταθμούς, πολλά δρώμενα και πολλά ζητούμενα.

Περισσότερες πληροφορίες:
Φεβρωνία
Τεβρετζίδου -2341352143,6937083085
Γραφεια Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α-Γ.καπέτα
17,61100
Κιλκίς-Κεσιδου
Σοφια : 2341352158- email : kesidsof@dhmoskilkis.gr

You may also like...