ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΚΠΑ

Simparastasi_PosterΗ  Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» της Ιατρικής Σχολής  του Εθνικού και Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου  Αθηνών, οργανώνει στις 28 Απριλίου 2014 στις 20.00μμ μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση της λειτουργίας της.
Η Μονάδα δέχεται ετησίως περισσότερους από 4.300 επισκέψεις ασθενών που πάσχουν από καρκίνο και άλλες χρόνιες  παθήσεις. Προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα στους ασθενείς (ανακούφιση του πόνου και των άλλων σωματικών συμπτωμάτων , ψυχολογική στήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους) , βελτιώνει το επίπεδο ζωής των ασθενών και τους βοηθά να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της ασθένειάς τους. Και όλα αυτά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους ασθενείς .
Η εκδήλωση  στην οποία θα λάβουν μέρος γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου (Αλκαίου Λ, Δήμου Ε, Ζήνα Π, Ζιώγαλας Ν, Ηρώ, Κονιτοπούλου Ν, Μακεδόνας Κ, ONIRAMA, Πετράκης Π, Σαμπάνης Γ, Τσακνής Δ) που έχουν προσφερθεί αφιλοκερδώς θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Α. Λιόσια  με γενική είσοδο 10 ευρώ.
Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια
(Αττική Οδός-Έξοδος 5: Περιφερειακή Αιγάλεω, άνω Λιόσια)
 
Παρακαλούμε, να συνδράμετε αυτή μας την προσπάθεια. Έτσι θα μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε το έργο μας σε μια περίοδο αυξανόμενων αναγκών του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα των ασθενέστερων μελών του.
Εισιτήρια θα πωλούνται: Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Κορινθίας 27 Αμπελόκηποι, τηλ.210-7707669, Ίδρυμα Τζένη Καρέζη τηλ. 210-7486450, Θέατρο Βεάκη, Στουρνάρη 32 τηλ. 210-5223522 και στο Tickets services τηλ. 210-7234567
Μεταφορά με λεωφορεία από τον προαστιακό Λιοσίων μέχρι το χώρο της Συναυλίας από τις 18:30 και για μιάμιση ώρα μετά τη λήξη της συναυλίας (Προσφορά της Εταιρείας TSOKAS)You may also like...