Εκδήλωση Δήμου Καστοριάς – 14/6 παρουσίαση βιβλίου

PrintΤο Σάββατο 14 Ιουνίου και ώρα 7:00μ.μ. στον Ξενώνα «Βυσσινόκηπος» στον Απόσκεπο Καστοριάς  , ο Δήμος Καστοριάς πρόκειται να πραγματοποιήσει εκδήλωση παρουσίασης της συλλογής διηγημάτων του
κ. Νώντα Τσίγκα με τίτλο «Εποχιακός διανομέας» . Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι  καστοριανοί συγγραφείς Ηλίας Παπαμόσχος και Χρυσούλα  Πατρώνου-Παπατέρπου, καθώς και ο συγγραφέας του βιβλίου.
 Ο κ. Νώντας Τσίγκας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959 και έζησε μέχρι την εφηβεία στο Βογατσικό Καστοριάς. Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στη Νευρολογία. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.
Έχει γράψει τα βιβλία: Ου παν΄κι ου κάτ΄ου κόσμους [στο ιδίωμα του Βογατσικού] (2009), Μαύρο χιόνι, εκδ.  Διάπυρον (2010) και Εποχιακός  διανομέας, εκδ. Πανοπτικόν (2013). Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί  κατά καιρούς σε λογοτεχνικά περιοδικά και στον ηλεκτρονικό τύπο. Για σειρά ετών δημοσίευσε κείμενά του στην εφημερίδα “ΟΔΟΣ” της Καστοριάς. Διατηρεί τα blogs:  χαρτοκόπτης (http://xartokoptis.blogspot.gr/)  και  Εν Βογατσικώ  (http://envogatsiko.blogspot.gr/).

 

You may also like...