Εκδήλωση αφιερωμένη για τα 400 χρόνια από το θάνατο του El Greco

ELGRECOΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
…Και οι μυθοπλασίες συνεχίζονται…
Ηράκλειο Κρήτης Κηποθέατρο Μάνου Χατζηδάκι Παρασκευή 4-7-2014, ώρα 21.00 Τηλ. Επικοινωνίας: 693-7439045
Μια εκδήλωση αφιερωμένη για τα 400 χρόνια από το θάνατο του El Greco
Σας περιμένουμε στα εγκαίνια που θα γίνουν στις 4-7-2014 και ώρα 21.00 μ.μ. στο Θέατρο Μάνου Χατζηδάκι
Ευχαριστώ για τη στήριξη το Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, όλους εσάς και τα υπέροχα κρασιά Καρανίκα
Με εκτίμηση, Η.Φ
H αγάπη μου για το μύθο και την ομορφιά των παραμυθιών, το μυστήριο του κάποτε σε συνδυασμό με κοινές καταστάσεις του σήμερα… Συνεχίζω τις ιστορίες μου και σας καλώ σ’ ένα καινούριο μύθο που δεν είναι παραμύθι. Λίγο παλαιότερα, στα χρόνια της μεγάλης δημιουργίας και των μεγάλων καλλιτεχνών, στην εποχή του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου.
EL GRECO
Τετρακόσια χρόνια από το θάνατό του… Ένα μεγάλο φεστιβάλ τέχνης στον τόπο που γεννήθηκε… Είναι τιμή και χαρά που γυρίζω γι’ άλλη μια φορά στην πατρίδα μου για να τιμήσω αυτή τη μοναδική προσωπικότητα και με τις μυθοπλασίες μου να τη φέρω λίγο στο σήμερα… Οι μυθοπλασίες, όπως έχω πει και παλαιότερα, έχουν στόχο να φέρουν το παρελθόν στο παρόν με μία αίσθηση παραμυθιού, μυστηρίου, ονειρικής πραγματικότητας και χιούμορ.
Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 4/7/2014 στο υπέροχο κηποθέατρο Μάνου Χατζηδάκι στο Ηράκλειο της Κρήτης, ώρα 21.00.
Σας περιμένω μ’ ένα ποτήρι από τα υπέροχα κρασιά Καρανίκα για να γιορτάσουμε γι’ άλλη μια φορά το δρόμο για τη μυθοπλασία… (Θα προβληθεί ταινία προς τιμή του El Greco, κάτι από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο).
Ευχαριστώ όλους εσάς για τη στήριξή σας από την αρχή των μυθοπλασιών, τους δημοσιογράφους, το Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τα υπέροχα κρασιά Καρανίκα, που μου έκαναν την τιμή να είναι χορηγοί μου από τη μεγάλη παρουσίαση στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα.
Με εκτίμηση και αγάπη Ευχαριστώ
Ηρώ Φραγκιουδάκη

You may also like...