ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

topic_7893Εικαστικά εργαστήρια που απευθύνονται σε ενήλικες θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3 και Στ. Νούκα, τηλ. 2310 324666) με τη συμμετοχή της εθελόντριας Αικατερίνης Κακαγιά. Θα υλοποιηθούν δύο εργαστήρια, την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015, με θέμα «Βασικές αρχές ελεύθερου σχεδίου. Προοπτική στη ζωγραφική» και την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 με θέμα «Βασικές αρχές χρώματος στη ζωγραφική», με ώρα έναρξης 11:00.
Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων με τίτλο «Συλλέγω εμπειρίες» που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Το πρόγραμμα υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (www.nationalopera.gr) και το Future Library (www.futurelibrary.gr) και με την υποστήριξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (www.nlg.gr).
Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Περισσότερεςπληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ (23-4-2015) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ (24-4-2015)

You may also like...