Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

indexΤελευταία εβδομάδα για τις τρεις τρέχουσες εκθέσεις στο ΕΜΣΤ 

Λίγο πριν τη λήξη της Αναδρομικής έκθεσης του Δημήτρη Αληθεινού, της παρουσίασης του Εθνικού Κήπου των Indoors Plus και της έκθεσης …των δε κακών μνήμη 1967-1997… του Δημοσθένη Κοκκινίδη, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης οργανώνει τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις για τους επισκέπτες του.

– Την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 8μμ, στο πλαίσιο της σειράς Οι καλλιτέχνες συναντούν το κοινό, ο Δημήτρης Αληθεινός θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ΕΜΣΤ στην οποία θα αναφερθεί εκτενώς στις ενότητες έργων «Κατακρύψεις» και «Συνεργασίες με τους πολιτισμούς του κόσμου».  Η ομιλία θα εμπλουτιστεί με υλικό από το αρχείο του καλλιτέχνη.
Το Σάββατο 25 Μαΐου στις 12μμ, προτελευταία ημέρα της έκθεσης, ο Δημήτρης Αληθεινός θα ξεναγήσει ο ίδιος το κοινό και θα μοιραστεί το μοναδικό ταξίδι του.

Βόλτα στον εθνικό Κήπο με τους Indoors Plus

Την Κυριακή 26 Μαΐου, τελευταία ημέρα της έκθεσης του έργου Εθνικός Κήπος στον Χώρο των Νέων έργων, σας προσκαλούμε σε μια συνάντηση με τους καλλιτέχνες της ομάδας Indoors Plus και σε μια διαφορετική περιήγηση στον Εθνικό Κήπο της Αθήνας. 

Σημείο συνάντησης θα είναι το ΕΜΣΤ στις 12.30μμ όπου οι Indoors Plus (Ερνέστος Αργύρης, Αντιγόνη Καββαθα, Μαριγώ Κάσση, Βάλλυ Νομίδου, Σπυριδούλα Πολίτη, Κωνσταντίνος Σταματίου και Μαίρη Χρηστέα) θα παρουσιάσουν το αλληγορικό τους έργο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε όλοι μαζί στον γοητευτικότερο κήπο της Αθήνας για να μάθουμε ορισμένα από τα κρυμμένα μυστικά του.

Φέρτε μαζί σας φαγητό, η εκδήλωση θα κλείσει με πικ-νικ στον κήπο. 

You may also like...