ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Τελευταίες παραστάσεις για το «Ζ» του Βασίλη Βασιλικού
στη Νέα Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» 

MG_6210Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου ολοκληρώνονται οι παραστάσεις του «Ζ» του Βασίλη Βασιλικού που παρουσιάζεται στη Νέα Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος».
Το θρυλικό μυθιστόρημα του Βασίλη Βασιλικού που αναφέρεται στα γεγονότα γύρω από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη την άνοιξη του 1963, παρουσιάζεται πενήντα χρόνια μετά, στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.
Η Έφη Θεοδώρου, με τη συμβολή μιας εξαιρετικής ομάδας συνεργατών και ηθοποιών, επεξεργάζεται και σκηνοθετεί ένα εκρηκτικό υλικό φωτίζοντας τον ψυχικό κόσμο των ηρώων και την ιδεολογική στάση του ανθρώπου που επιμένει να οραματίζεται έναν ειρηνικό και δίκαιο κόσμο, χωρίς να διστάζει μπροστά στον κίνδυνο και τις απειλές. 

Σημείωση: Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου θα δοθούν δύο επιπλέον παραστάσεις για το «Ζ» στις 18:00. 

Αναλυτικά ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 21.00
Σάββατο 18:00 και 21.00
Κυριακή 19.00

Η ταυτότητα της παράστασης
Δραματουργική προσαρμογή – Σκηνοθεσία: Έφη Θεοδώρου
Σκηνικά: Εύα Μανιδάκη
Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Μουσική: Νίκος Πλάτανος
Κίνηση: Ερμής Μαλκότσης
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

Βοηθός σκηνοθέτη: Ασπασία – Μαρία Αλεξίου

Παίζουν: Θανάσης Δήμου, Μαρία Κεχαγιόγλου, Γιάννης Κότσιφας, Χριστίνα Μαξούρη, Κίτυ Παϊταζόγλου, Γιάννος Περλέγκας, Χάρης Φραγκούλης, Νικόλας Χανακούλας, Νίκος Χατζόπουλος

Φωτογραφίες: Μυρτώ Αποστολίδου
Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου (Αγίου Κωνσταντίνου 22 – 24 & Πανεπιστημίου 48 ), με πιστωτική κάρτα στο 2107234567 και στο www.n-t.gr.

 

 

 

You may also like...