ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ EUROPE DIRECT ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 4ου ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ «FILME»

wiΤη συμμετοχή του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διοργάνωση του 4ου Πανευρωπαϊκού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «FILME», ενέκρινε στη διάρκεια της 10ης τακτικής του συνεδρίασης το Δημοτικό Συμβούλιο, σήμερα , Δευτέρα 4 Μαΐου 2015.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Κινηματοθέατρο «Φαργκάνη» (περιοχή Καμάρα), από τις 28 έως τις 31 Μαΐου 2015, ενώ ταυτόχρονα θα υλοποιηθούν παράλληλες δραστηριότητες, εκθέσεις, master classes, workshops και events.
«Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ‘’FILME’’ έχει ως στόχο να δώσει την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, από την Ελλάδα αλλά και από την Ευρώπη, να προβάλλουν τις καλλιτεχνικές τους αναζητήσεις στο πλαίσιο εκδηλώσεων με μεγάλη απήχηση στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας» ανέφερε στη σχετική εισήγησή του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Σπύρος Πέγκας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο www.filme.gr ή τη σελίδα του Europe Direct στο facebook: Europe Direct Thessalonikis.

You may also like...