Φεστιβάλ «Δώρα του Λυκαίου»

plΦεστιβάλ που έγινε θεσμός χάρη στην ακούραστη προσπάθεια των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανδρίτσαινας. «Στους δύσκολους αυτούς καιρούς και κάτω από το βάρος της ασφυκτικής κατάστασης της χώρας μας, σκεφτήκαμε να μην σκύψουμε το κεφάλι και να παλέψουμε για μια ακόμη φορά, με όποιο κόστος για την ανάδειξη και την διάδοση των πολυτίμων ‘’Δώρων’’ που μας έχει προφέρει αιώνες τώρα αυτός ο ιερός τόπος, γύρω από την περιοχή του Λυκαίου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Στις 14, 15 και 16 Αύγουστου, ‘’Τα Δώρα του Λυκαίου’’, θα είναι ξανά εκεί για να μας προσφερθούν αυτά τα δώρα, των ορεινών περιοχών της Ηλείας – Αρκαδίας, απλόχερα.
Στις 15 Αύγουστου το θεατράκι της Ανδρίτσαινας φιλοξένει τον μοναδικό ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ και το συγκρότημα του.
Το opening της βραδιάς θα γίνει από νεαρούς καλλιτέχνες της περιοχής μας που θα σας κρατήσουν ολιγόλεπτη συντρόφια με το εξαιρετικό ταλέντο τους.
Στις 16 Αύγουστου η σχόλη χορού shall we Dance, θα σας εντυπωσιάσει με μερικές χορευτικές δημιουργίες, μόνο για τα Δώρα του Λυκαίου, στο θεατράκι της Ανδρίτσαινας.
Και το φινάλε του φεστιβάλ θα κάνει ένα πολύ δυνατό ροκ σχήμα, με ελληνική και ξένη μουσική, οι Fenelon the band.
Ταυτόχρονα, καθ΄ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ κάτω από το θεατράκι, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο θα εξελίσσεται έκθεση παραδοσιακών, χειροποίητων και οικολογικών, προϊόντων της Πελοποννήσου, προσφέροντας την μοναδική αυτή εύκαιρα να αναδείξουμε όλοι μαζί… λίγη Ελλάδα.

You may also like...