Διπλή Παρουσία του Momus  στην 72η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Φρανκφούρτης / Frankfurter Buchmesse 2021

20-24.10.2021

Διπλή είναι η παρουσία του MOMus στην 72η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στη Φρανκφούρτη (Frankfurter Buchmesse), με το δικό του Περίπτερο ως προσκεκλημένος φορέας από τους διοργανωτές της Έκθεσης, αλλά και ως φιλοξενούμενος φορέας πολιτισμού στο Περίπτερο του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού. Με σύνθημα «Re:connect – Welcome back to Frankfurt» η μεγαλύτερη και πιο σημαντική έκθεση βιβλίου παγκοσμίως ανοίγει ξανά τις πύλες της τηρώντας τους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες, με τιμώμενη χώρα τον Καναδά και πολλές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε υβριδικό μοντέλο.

Στη φετινή διοργάνωση της ΔΕΒ Φρανκφούρτης το MOMus συμμετέχει ως προσκεκλημένος φορέας από την ίδια τη διοργάνωση στην ενότητα THE ARTS+, όπου ο εκδοτικός κόσμος συναντιέται με αυτόν των εικαστικών τεχνών και της καινοτομίας. Η πρόσκληση απευθύνθηκε στο MOMus στο πλαίσιο των ευρύτερων πολιτιστικών συνεργασιών που επιθυμεί να αναπτύξει η Frankfurter Buchmesse με αφετηρία τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Νοεμβρίου 2021, με τιμώμενη τη γερμανόφωνη λογοτεχνία.

Στο Περίπτερο του MOMus στη ΔΕΒ Φρανκφούρτης (F.0 / C40) οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον Οργανισμό, τις δραστηριότητες των Μουσείων-Διευθύνσεων που τον απαρτίζουν, με επίκεντρο την εκθεσιακή και εκδοτική του δραστηριότητα.

Το MOMus δίνει το … «παρών» και στο φιλόξενο Περίπτερο του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού (Hall 4.1 / Stand G83), με επιλεγμένες εκδόσεις από τις δραστηριότητες του. Εκδόσεις ρωσικής πρωτοπορίας, σύγχρονης τέχνης, φωτογραφίας, σύγχρονης γλυπτικής και πειραματικών τεχνών αποτυπώνουν τη δραστηριότητα του MOMus, δίπλα σε 14 Έλληνες εκδότες και πολλές παράλληλες δράσεις του Ελληνικού Περιπτέρου.

Περισσότερα, εδώ https://bit.ly/3AZjuKK

Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού https://hfc-worldwide.org/athens/

Frankfurter Buchmesse https://www.buchmesse.de/en

Ακολουθήστε το MOMus στο fb @MOMusMuseums και στο instagram @momus_museums για μίαβόλτα στην Frankfurter Buchmesse!

 

You may also like...