ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 2015

katalogosΔιήμερο μαθητικό φεστιβάλ παρουσίασης περιβαλλοντικών και πολιτιστικών προγραμμάτων του 2015 διοργανώνει η 4η Δημοτική Κοινότητα, σε συνεργασία με τα Γραφεία Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας (Κλεάνθους 57), την Τετάρτη 6 Μαΐου και την Πέμπτη 7 Μαΐου, από τις 8.30 έως τις 14.00.
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, οι μαθητές που συμμετείχαν σε πολιτιστικά και περιβαλλοντικά προγράμματα κατά το σχολικό έτος 2014-15 από 50 γυμνάσια, γενικά και επαγγελματικά λύκεια και ειδικά σχολεία της ανατολικής Θεσσαλονίκης, θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους.
Ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, στο τέλος της σχολικής χρονιάς, με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών καθώς και την υλοποίηση δράσεων μεταξύ των μαθητικών ομάδων και των εκπαιδευτικών των σχολείων που συμμετέχουν.
Μεταξύ των δημιουργιών που παρουσιάζουν οι μαθητές συμπεριλαμβάνονται κατασκευές, ταινίες, θεατρικά και μουσικά δρώμενα και αφίσες.
Φωτογραφία από προηγούμενη διοργάνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης:

PHOTO

You may also like...