Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους PSAROKOKALO

Κύριο αντικείμενο δράσης της ΚΥΚΛΟΣ αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας είναι η διοργάνωση του ετήσιου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους PSAROKOKALO μια ανεξάρτητη πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην προβολή του έργου των νέων κινηματογραφιστών από όλο τον κόσμο και στην ανάδειξη και προώθηση της μικρού μήκους ταινίας.(από τον Δεκέμβριο 2006 έως και σήμερα).
Το Φεστιβάλ είναι ένα μέρος του προγράμματος που στοχεύει στην έρευνα, στην προώθηση και την εξέλιξη της τέχνης του κινηματογράφου. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει προβολές βραβευμένων ταινιών από όλο τον κόσμο (διαγωνιστικό τμήμα), αφιερώματα, ειδικές προβολές, οπτικοακουστικά δρώμενα, διαλέξεις, συζητήσεις, εκθέσεις, κ.α.

Πρόγραμμα

2023

Με 8 ενότητες, 6 διαγωνιστικές κατηγορίες και 8 βραβεία είναι το κλειδί για την ποιότητα και την ποικιλία. Αυτό είναι το πλαίσιο του Φεστιβάλ που εξερευνά τον κινηματογράφο από κάθε οπτική γωνία για να ανακαλύψει στο παρόν τους κινηματογραφιστές και τις ταινίες που προορίζονται να έχουν μέλλον.

Με έργα σκηνοθετημένα από αναδυόμενα παγκόσμια ταλέντα παράλληλα με την ευχαρίστηση της ανακάλυψης, της αφήγησης και της καινοτομίας, το φεστιβάλ είναι ένας ανοιχτός χωρίς αποκλεισμούς χώρος που στοχεύει να σηματοδοτήσει τις νέες περιοχές της κινηματογραφικής τέχνης. Εδώ συγκλίνουν οι καλύτερες μορφές του σύγχρονου κινηματογράφου σύμφωνα με την ιστορία και την παράδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo

Είναι το μέρος που είναι αφιερωμένο στην ανακάλυψη του αυριανού κινηματογράφου, που αξίζει να υποστηριχθεί πέρα από κάθε είδους διακρίσεις.

You may also like...