Διεθνές Φεστιβάλ Πειραματικού Φλαμένκο Coetáni

flyer-webΤο Διεθνές Φεστιβάλ Πειραματικού Φλαμένκο Coetáni έρχεται από τη 1 έως τις 6 Νοεμβρίου 2016 στο Playground for the arts και σε διάφορα σημεία στην Αθήνα.
Το φεστιβάλ Coetáni είναι ένας διεθνής θεσμός με στόχο την προώθηση της έρευνας σε σχέση με το φλαμένκο. Ένα μοναδικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στην Αθήνα από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό PLAYGROUND for the arts και παρουσιάζει την πιο ανατρεπτική πλευρά αυτής της παραδοσιακής τέχνης.
Περιλαμβάνει πρόγραμμα παραστάσεων, συναυλιών, προβολών, ανοιχτών παρουσιάσεων και συζητήσεων καθώς και ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αποτελείται από πρακτικά και θεωρητικά εργαστήρια. Προσφέρει με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στο κοινό να συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητές του αποκτώντας ολοκληρωμένη εικόνα για την τρέχουσα καλλιτεχνική σκηνή και το έργο των καλεσμένων καλλιτεχνών.

Το φεστιβάλ Coetáni αντιμετωπίζει το φλαμένκο ως σημείο εκκίνησης για την δημιουργία μιας παγκόσμιας γλώσσας με την οποία μπορούμε να εκφραστούμε σε ενεστώτα χρόνο και αποτελεί σημείο συνάντησης για καλλιτέχνες, ανερχόμενους ερμηνευτές, μαθητές και κοινό από όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για τον πειραματισμό.

You may also like...