Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας

2015-fp-exofylloΤη ματαίωση των περισσότερων από τις εκδηλώσεις της επόμενης εβδομάδας ανακοίνωσε χθες το Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας. Οι ακυρώσεις αυτές, όπως διευκρινίζεται, ανήκουν στους παραγωγούς των παραστάσεων, οι οποίοι επικαλούνται τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις.
Συγκεκριμένα, ματαιώνονται οι παραστάσεις Πριν το χάραμα (21.7), Αναφορά στον Γκρέκο (23.7), Ο μικρός πρίγκιπας (26.7), Η Μέριλιν σου πάει πολύ (28.7), καθώς και η συναυλία της Indila In Love Radio Concert (27.7), ενώ η συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη (22.7) μεταφέρεται για τον Σεπτέμβριο.
Εκ μέρους του Φεστιβάλ Πέτρας διευκρινίζεται ότι το περαιτέρω πρόγραμμα “θα επικαιροποιείται συχνά”.
* Μία ακόμη ακύρωση ανακοινώθηκε χθες από το Φεστιβάλ Αθηνών. Συγκεκριμένα, η συναυλία της Ορχήστρας των Νέων της Μεσογείου, υπό τη διεύθυνση του Κάρλο Ρίτσι, που επρόκειτο να εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 26 Ιουλίου, δεν θα πραγματοποιηθεί.
Ακόμη, από την 5η Εποχή Τέχνης και το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας ανακοινώνεται ότι η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 17.7 παράσταση της Αντιγόνης, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, στη Ραφήνα ακυρώνεται.

You may also like...