Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας

comedyΤο 1ο Avaton International Comedy Festival συγκεντρώνει αγαπημένους Έλληνες κωμικούς, μας συστήνει ονόματα από τη Μεγάλη Βρετανία, τον Καναδά και την Ολλανδία, και μας φέρνει σε επαφή με πολλά διαφορετικά είδη κωμωδίας.
Το φεστιβάλ που διοργανώνεται στο θέατρο Άβατον με καλλιτεχνικούς διευθυντές τον Λάμπρο Φισφή και τον Δημήτρη Μακαλιά, θα προσφέρει από τις 8/6 μέχρι τις 14/6 μια ολόκληρη εβδομάδα θεραπείας γέλιου με περισσότερους από 35 κωμικούς και ομάδες, που θα παρουσιάσουν το υλικό τους σε δύο παραστάσεις καθημερινά – μια τρίτη μεσονύχτια παράσταση έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή και το Σάββατο.
Στο επίκεντρο του φεστιβάλ βρίσκονται εγχώρια ονόματα του stand-up comedy: ο ίδιος ο Φισφής με το –καθημερινών παρατηρήσεων– rollercoaster «Να ένας σοφός», ο Γιώργος Χατζηπαύλου και ο Διονύσης Ατζαράκης με νέα κείμενα, ο Δημήτρης Δημόπουλος με τις φιλοσοφίζουσες αναζητήσεις του, ο Αριστοτέλης Ρήγας με ένα βιρτουόζικο show μουσικής κωμωδίας, ο Ζήσης Ρούμπος με έναν ύμνο στο bromance και ο Παναγιώτης Κούδας από την Ξάνθη.
Για πρώτη φορά, γνωστοί κωμικοί από το εξωτερικό συμπεριλαμβάνουν την Ελλάδα στην παγκόσμια περιοδεία τους, δίνοντας διεθνή χαρακτήρα στο φεστιβάλ: πρόκειται για τον Βρετανό Stephen K. Amos, τον Rod Ben Zeev, που ειδικεύεται στον αυτοσχεδιασμό και επιπλέον θα συντονίσει τρία workshops, και τον πολύ άμεσο Καναδό Pete Johansson.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα εισιτήρια του 1ου Avaton International Comedy Festival θα βρείτε εδώ.

You may also like...