Διεθνές Φεστιβάλ και Agora Κινουμένων Σχεδίων αniμαsyroς

kinoumenaΤο Διεθνές Φεστιβάλ και Agora Κινουμένων Σχεδίων αniμαsyroς μεγαλώνει και παραμένει ανήσυχο.
Η νέα χρονιά το βρίσκει με τις αποσκευές γεμάτες κινηματογραφικά δώρα και με διάθεση εξερευνητή!
Το ταξίδι ξεκινά με το Πανόραμα Αμερικανικού Animation, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27 & 28 Φεβρουαρίου, στα Τρίκαλα σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Τρικκαίων και την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
Ετοιμαστείτε για ένα εορταστικό διήμερο, γεμάτο προβολές για μικρά και μεγάλα παιδιά αλλά και άλλες δράσεις. Οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στον υπέροχο Δημοτικό Κινηματογράφο της πόλης των Τρικάλων, “Cine-Μύλος”.
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
Την Παρασκευή, 27.02.2015 μας καλωσορίζει στην έναρξη του Πανοράματος, το απόγευμα, με την προβολή μίας συλλογής ανεξάρτητων αμερικανικών ταινιών κινουμένων σχεδίων από προηγούμενες διοργανώσεις του animasyros καθώς και την προβολή της πολυαγαπημένης 3D ταινίας, Coraline (2009), του Χένρι Σέλικ (Henry Selick) παραγωγής του στούντιο LAIKA με διακρίσεις σε διεθνή Φεστιβάλ και υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Animation.
To Σάββατο, 28.02 ξεκινάμε, από το πρωί, με προβολές ταινιών για παιδιά που θα πλαισιωθούν με δράσεις εκπαιδευτικής ευαισθητοποίησης των παιδιών πάνω στην τέχνη της εμψύχωσης. Το απόγευμα, συνεχίζουμε με το αφιέρωμα στον σπουδαίο ανεξάρτητο αμερικανό δημιουργό Patrick Smith με προβολές των σημαντικότερων ταινιών του από το 2000 έως σήμερα. Το Πανόραμα κλείνει το βράδυ με την προβολή της πρόσφατης ταινίας The Boxtrolls (2014), του Studio Laika, που «άνοιξε» ως πανελλήνια πρεμιέρα την περσινή μας διοργάνωση στη Σύρο με μεγάλη απήχηση στο κοινό!

 

 

You may also like...