Διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης «Incredible Crete 2013

Συνεχίζεται με νέα εντυπωσιακά βίντεο – spots η διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης «Incredible Crete 2013».
Εκατομμύρια οι θεάσεις που «ανοίγουν δρόμο» στην Κρήτη να εξελιχτεί σε ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο.
 CreteΕκατομμύρια ηλεκτρονικά «χτυπήματα» και θεάσεις μέσω των κοινωνικών δικτύων της Περιφέρειας Κρήτης (Facebook, Twitter, YouTube, Vimeo) και του Διεθνούς δορυφορικού καναλιού Travel Channel συγκεντρώνουν τα διαφημιστικά βίντεο της που προβάλουν το νησί μας και γενικότερο τον ελληνικό πολιτισμό σε ολόκληρο τον κόσμο. Παράλληλα δε μέσω της παγκόσμιας προβολής και των υπηρεσιών που μπορούμε να προσφέρουμε «ανοίγει ο δρόμος» σε εταιρίες παραγωγής κινηματογραφικού- τηλεοπτικού υλικού να πραγματοποιήσουν εμβληματικές παραγωγές χρησιμοποιώντας την Κρήτη ως ένα φυσικό κινηματογραφικό studio.

Η καμπάνια τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κρήτης «

Απίστευτη Κρήτη 2013» (Incredible Crete 2013) βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη. Ξεκίνησε το Μάιο με την «απίστευτη φιλοξενία» και «ιστορία» και την προβολή τους στο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι του εξωτερικού. Συνεχίστηκε με τη διεθνή καινοτομία «Creative Crete» στο διεθνές αεροδρόμιο Ηρακλείου (έπονται το αεροδρόμιο Χανίων, τα λιμάνια Ηρακλείου και Σούδας) και ολοκληρώνεται με την παραγωγή 4 νέων σποτς.

Οι «ανεξάντλητες» ομορφιές (

incredible beaches), η κρητική διατροφή (incredible flavours) και ο τρόπος ζωής του νησιού, μαζί με τις αξέχαστες αναμνήσεις (incredible memories) που παίρνει μαζί του κάθε επισκέπτης περιγράφονται στα νέα αυτά videos που έχουν και πάλι την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Η Περιφέρεια Κρήτης καινοτομεί για μια ακόμη φορά. Επιλέγει την παραγωγή όχι μόνο θεματικών videos ώστε στοχευμένα να προσελκύσει κάθε ενδιαφερόμενο. Προχωρά ακόμη ένα βήμα πιο πέρα από τον παραδοσιακό τρόπο τουριστικής προβολής του τόπου μας. Δημιούργησε video υψηλών προδιαγραφών προβάλλοντας την Κρήτη ως φυσικό studio για κινηματογραφικές ταινίες και παραγωγές (

Crete: See for yourself). Πρόκειται για «ταινία μικρού μήκους» , με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό Νίκο Ορφανό, η οποία αποτελεί τον γύρο του κόσμου στο ομορφότερο νησί της Μεσογείου!

Η δυναμική προβολή του νησιού στα κοινωνικά δίκτυα της Περιφέρειας σε συνδυασμό με την βραβευμένη τουριστική διαδικτυακή πύλη της

www.incrediblecrete.gr έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία με το ελληνικό και ξένο κοινό να ανταποκρίνονται θετικά στην προσπάθεια αυτή φτάνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ σε πάνω από 1.500.000 θεάσεις.

Τα στελέχη της Περιφέρειας μέσα από δημιουργική συνεργασία με την ομάδα παραγωγής, το σκηνοθέτη, τους ηθοποιούς αποτύπωσαν σε εικόνες, χιλιάδες λέξεις για το νησί και τους ανθρώπους του. Η Κρήτη, ο πολυδιάστατος αυτός τόπος, συνεχίζει να ξαφνιάζει ευχάριστα ντόπιους και επισκέπτες με την ανάδειξη γνωστών η λιγότερο γνωστών στοιχείων του. Είναι ο «κόσμος» της Κρήτης που σας καλεί να τον επισκεφτείτε και να τον δείτε με τα δικά σας μάτια!

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης: «Είμαστε περήφανοι για το αισθητικό αποτέλεσμα και γι’ αυτή τη συνεργασία που αποδίδει καρπούς. Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε να παράγουμε πολιτισμό υψηλής ποιότητας για την Ελλάδα και τον κόσμο. Ο πολιτισμός μας, σε συνδυασμό με τη διατροφή μας, τη φύση, τους ανθρώπους, και τις νέες τεχνολογίες που αναπτύσσονται μεθοδικά, εδώ στο νησί μας, αποτελούν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Κινούμαστε έχοντας στρατηγική για την ανάδειξη τους σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς. Ευχαριστώ εκ μέρους της Περιφέρειας όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την πολύμηνη απαιτητική προσπάθεια και να είστε σίγουροι ότι η προσπάθεια συνεχίζεται ακόμη πιο εντατικά».

You may also like...