Διαδικτυακό αφιέρωμα στον πολιτισμό made in italy

Διαδικτυακό αφιέρωμα στον πολιτισμό made in italy

 

 

Η τρίτη εβδομάδα του διαδικτυακού αφιερώματος είναι ακόμα πιο γεμάτη από εκδηλώσεις, αφού όποιες άρχισαν τις περασμένες εβδομάδες είναι και αυτές διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Ειδικά, σας επισημαίνουμε την ταινία Θα σε περιμένω πάντα, πρώτη ταινία του αφιερώματος Ο Μορικόνε του Τορνατόρε διαθέσιμη μόνο έως την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

Από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο:
– Εκεί πού χτυπά η καρδιά μου, δεύτερη ταινία του αφιερώματος Ο τελευταίος Σορεντίνο, (στο διαδίκτυο έως την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου).
– Ορχιδέες, δεύτερη παράσταση της εκδήλωσης Πάμε θέατρο με τον Πίπο Ντελβόνο (στο διαδίκτυο έως την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου).
– Route 2: Μιλάνο αλερετούρ, δεύτερη διαδρομή μόδας με μία σειρά ταινιών μικρού μήκους που παρουσιάζεται από το Athens-FilmFashionFestival (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).

Από την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο:
– Επιστροφή στις ρίζες, τρίτη ταινία της τηλεοπτικής σειράς Ο νεαρός Μονταλμπάνο (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).
– La cupola, δεύτερο ντοκιμαντέρ της εκδήλωσης Το σχήμα των ιδεών. Η Ιταλία του ντιζάιν. που παρουσιάζεται από το MilanoDesignFilmFestival (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).
– Γαύρος με κρέμα από κρεμμύδι, τρίτη συνταγή του γαστρονομικού τμήματος Γεύμα με τον Καμιλέρι (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).
– Η καναμέλα, τρίτο από τα Σικελικά τσιμπολογίματα (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε το πλήρες ημερολόγιο των εκδηλώσεων. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι ταινίες σε streaming στην πλατφόρμα Shift72 είναι σε πρωτότυπη γλώσσα με ελληνικούς υποτίτλους.

Σημείωση: λαμβάνετε αυτό το e-mail διότι έχετε εγγραφεί στην εκδήλωση Φθινόπωρο all’italiana_online. Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να ακυρώσετε την αποστολή αυτού του ενημερωτικού δελτίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. Η εγγραφή σας και η πρόσβαση στις ταινίες και στα βίντεο παραμένουν εντούτοις σε ισχύ.

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δωρεάν κατόπιν εγγραφής στην ιστοσελίδα www.iicateneonline.gr

Κάθε εβδομάδα με ενημερωτικό δελτίο θα λαμβάνετε το πρόγραμμα των επόμενων επτά ημερών με πληροφορίες σχετικά με τη διάρκειά τους και την διαθεσιμότητα στο Διαδίκτυο, ανάλογα με τα δικαιώματα αναπαραγωγής και αποκλειστικά στην Ελληνική επικράτεια.

You may also like...