Διαδικτυακό αφιέρωμα στον πολιτισμό made in italy

Η έκτη εβδομάδα του διαδικτυακού αφιερώματος είναι ακόμα πιο γεμάτη από εκδηλώσεις, αφού όποιες άρχισαν τις περασμένες εβδομάδες είναι και αυτές διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Ειδικά, σας επισημαίνουμε την ταινία Νιότη, τρίτη ταινία του αφιερώματος Ο τελευταίος Σορεντίνο, διαθέσιμη μόνο έως την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου.

Από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο:
– Σινεμά Ο Παράδεισος, τρίτη ταινία του αφιερώματος Ο Μορικόνε του Τορνατόρε, (στο διαδίκτυο έως την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου).
– The other side,  δευτερη (βίντεο)χορογραφία της εκδήλωσης Ο Χορός στα χρόνια της πανδημίας, μια δημιουργία του Aterballetto (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).
– The Great Italian, δεύτερο ντοκιμαντέρ της εκδήλωσης Οι Δάσκαλοι της Ιταλικής γαστρονομίας, ένα αφιέρωμα στον Πελεγκρίνο Αρτούζι και στον Γκουαλτιέρο Μαρκέζι (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).

Από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο:
– Επτά Δευτέρες, έκτη ταινία της τηλεοπτικής σειράς Ο νεαρός Μονταλμπάνο (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).
– Μπαρμπούνια με σαλτσούλα, έκτη συνταγή του γαστρονομικού τμήματος Γεύμα με τον Καμιλέρι  (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).
– Οι κασάτες, έκτο από τα Σικελικά τσιμπολογίματα (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε το πλήρες ημερολόγιο των εκδηλώσεων. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι ταινίες σε streaming στην πλατφόρμα Shift72 είναι σε πρωτότυπη γλώσσα με ελληνικούς υποτίτλους.

Σημείωση: λαμβάνετε αυτό το e-mail διότι έχετε εγγραφεί στην εκδήλωση Φθινόπωρο all’italiana_online. Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να ακυρώσετε την αποστολή αυτού του ενημερωτικού δελτίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. Η εγγραφή σας και η πρόσβαση στις ταινίες και στα βίντεο παραμένουν εντούτοις σε ισχύ.

You may also like...