Διαδικασία Αναγνώρισης Θεματικών Ενοτήτων

anoikto_panepistimio_kyprouΑγαπητοί φοιτητές και αγαπητές φοιτήτριες,
Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο σας προσφέρει τη δυνατότητα Αναγνώρισης Θεματικών Ενοτήτων. Το Πρυτανικό Συμβούλιο κατά την 2η Συνεδρία του, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014, ενέκρινε την «Διαδικασία Αναγνώρισης Θεματικών Ενοτήτων».
Εάν παρακολουθήσατε επιτυχώς μαθήματα σε άλλο Πανεπιστήμιο, της Κύπρου ή του εξωτερικού, ή στη διάρκεια προηγούμενης τυχόν φοίτησής σας σε άλλο Πρόγραμμα Σπουδών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, είναι δυνατόν να σας αναγνωριστούν κάποιες Θεματικές Ενότητες για την ικανοποίηση των απαιτήσεων αποφοίτησης σας από το Πρόγραμμα Σπουδών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στο οποίο εγγραφήκατε, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.
Η «Διαδικασία Αναγνώρισης Θεματικών Ενοτήτων», έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου και την οποία μπορείτε να βρείτε στο άρθρο 4.3 των  Εσωτερικών Κανονισμών Σπουδών<http://www.ouc.ac.cy/web/guest/yfm/library/>.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας αναγνωριστούν κάποιες Θεματικές Ενότητες, παρακαλώ όπως μας αποστείλετε τα σχετικά στοιχεία όπως αναφέρονται στον Εσωτερικό Κανονισμό Σπουδών, μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2014 στο παρόν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Με εκτίμηση,
Έλενα Ιωαννίδου
ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
Λεωφ.  Γιάννου Κρανιδιώτη 33
Latsia Business Center
2220 Λατσιά, Λευκωσία
Τ.Θ. 12794, 2252 Λατσιά
Τηλ.: 00357 22 411745
Φαξ:  00357 22 411741

You may also like...