Διήμερο φεστιβάλ «Athens Bar Show»

23408694_barshow_1.limghandler (1)Την Τρίτη στις 3 και την Τετάρτη στις 4 Νοεμβρίου 2015, το Athens Bar Show στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, θα αποτελέσει για ακόμη μία χρονια το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του ελληνικού και διεθνούς bartending και spirits community και εταιρείες ποτών θα δώσουν και πάλι το παρών, παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους και θέτοντας τις βάσεις για τις επερχόμενες τάσεις.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη γιορτή της εγχώριας bar σκηνής, μία μοναδική ετήσια εκδήλωση αφιερωμένη στους bartender και τους επαγγελματίες του χώρου των ποτών.
Με την Αθήνα να αποτελεί μία από τις σημαντικές πόλεις στον παγκόσμιο χάρτη του spirits industry, την ελληνική κοινότητα του bartending να σημειώνει σπουδαίες επιτυχίες παγκοσμίως, τα bar της πόλης να βρίσκονται στην λίστα των καλύτερων του κόσμου και τους Έλληνες καταναλωτές να αγκαλιάζουν το κοκτέιλ και την νέα εποχή των μπαρ με τόσο εντυπωσιακό τρόπο, το Αthens Bar Show, ένας θεσμός που ήδη διανύει τον 6ο χρόνο λειτουργίας του, είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ.
Ο θεσμός του Athens Bar Show έχει πλέον εξελιχθεί στην πιο έγκυρη πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών, εκμάθησης, εξάπλωσης των τάσεων, γευσιγνωσίας και παρουσιάσεων αποσταγμάτων, εργαλείων του μπαρ και συσκευών, ενώ το community που συσπειρώνεται κατά την διάρκειά του ξεπερνά χρόνο με τον χρόνο κάθε προσδοκία.
Η περσινή διοργάνωση ξεπέρασε τους 4.000 επισκέπτες, ενώ χρόνο με τον χρόνο η προσέλευση αυξάνεται όλο και περισσότερο υπογραμμίζοντας την τεράστια δυναμική της ελληνικής bar σκηνής, η οποία πλέον θεωρείται μία από τις πιο ανερχόμενες σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αναγνωρίζοντας την επιτυχία που των προηγούμενων ετών, οι εταιρίες που συμμετέχουν φέτος είναι ακόμη περισσότερες: 35 εταιρείες, 37 περίπτερα, 35 ομιλητές και τουλάχιστον 60 σεμινάρια/workshops έχουν δρομολογηθεί.
Ταυτόχρονα, καταξιωμένες προσωπικότητες του χώρου με παγκόσμια εμβέλεια θεωρούν το Bar Show της Αθήνας, την επόμενη στάση τους μετά το Bar Show του Βερολίνου, για να μιλήσουν για τάσεις και να παρουσιάσουν σεμινάρια και workshops.
Στο πλαίσιο του Athens Bar Show θα:
● Διεξαχθούν σεμινάρια από gurus του διεθνούς bartending όπως οι: Simon Difford, Ian Burrell, Anistatia Miller, Jared Brown, Leonardo Leucci και Alex Kratena.
● Θα δικτυωθείτε με τους επαγγελματίες του χώρου και με κορυφαίους bartender της Ελλάδας.
● Θα μυηθείτε στις παγκόσμιες τάσεις και θα δοκιμάσετε ό, τι καλύτερο έχουν να προτείνουν οι σπουδαιότερες εταιρίες ποτού που δραστηριοποιούνται στην χώρα.
● Θα δοκιμάσετε περισσότερα από 300 προϊόντα.
● Θα παρακολουθήσετε διαγωνισμούς.
● Θα βρείτε λύσεις για το δικό σας μπαρ και θα πάρετε ιδέες για ό, τι συμβαίνει τώρα στα μπαρ των μεγαλύτερων πρωτευουσών του κόσμου.
Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 20:00
Για περισσότερες πληροφορίες: www.athensbarshow.gr
Facebook: Athens Bar Show
Twitter: @AthensBarShow
Official Hashtag: #AthensBarShow
Κόστος εισιτηρίου: 20€ στη πόρτα (12€ στη προπώληση)

You may also like...