Δημοτικός θερινός κινηματογράφος Κιλκίς “Δημήτριος Ζωηρός”

Ο ΟΠΟΝΓΑ ,τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του και το προσωπικό του διοργανώνουν από το 2009 κάθε Ιούλιο – Αύγουστο τις εκδηλώσεις του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου στον Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” με σκοπό να προσφέρουν στους Δημότες του Κιλκίς έναστρες καλοκαιρινές βραδιές παρέα με ταινίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Κωμωδίες και δράματα παρέα με παιδικές ταινίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για διασκέδαση, προβληματισμό, ψυχαγωγία, συγκίνηση και απόλαυση των δημοτών στη δροσιά του βραδινού καλοκαιριού.
Απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά.
Στόχος της οργανωτικής ομάδας είναι να προβληθούν ταινίες τόσο του αμερικάνικου όσο και του ευρωπαϊκού κινηματογράφου μηδέ των ασιατικών χωρών εξαιρουμένων.
Υπάρχει εθελοντική συμμετοχή σε ότι αφορά την προσφορά ποπκόρν στους θεατές, τον καλλωπισμό και την αισθητική του χώρου.
Μέσα στους καταστατικούς στόχους του ΟΠΟΝΓΑ είναι η ανάδειξη της πολιτισμικής πολυμορφίας που σε ότι αφορά το θερινό σινεμά εξυπηρετείται από την ποικιλότητα των προβολών και την προσπάθεια παρουσίασης ποικίλων θεματικών ενοτήτων.
Οι δράσεις του θερινού – όπου μελλοντικά προγραμματίζονται και αφιερώματα αλλά και εκπαιδευτικά σεμινάρια- είναι θεσμοθετημένες στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του ΟΠΟΝΓΑ και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή θέμα κατάργησής των.

Περισσότερες πληροφορίες:
Φεβρωνία
Τεβρετζίδου -2341352143,6937083085-Γραφεια Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α-Γ.καπέτα 17,61100
Κιλκίς-Κεσιδου
Σοφια : 2341352158- email : kesidsof@dhmoskilkis.gr
Παπαδοπούλου Δάφνη : 2341352160-e-mail : dafni.papadopoulou@dhmoskilkis.gr

You may also like...