Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης

Μαθαίνουμε δεξιότητες στο Media Lab
της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηλιούπολης
Δήλωσε συμμετοχή!
Ελάτε να αναζητήσουμε  κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, τρόπους να εκφράσουμε τη δημιουργικότητά μας με χρήση απλών και δωρεάν εργαλείων multimedia!
Δευτέρα

11.00-12.00. Επεξεργαζόμαστε τη μουσική και τους ήχους  με το Audacity
Μαθαίνουμε να ηχογραφούμε ζωντανή μουσική, να μετατρέπουμε  κασέτες και δίσκους σε ψηφιακές ηχογραφήσεις ή CD,  να επεξεργαζόμαστε  Ogg Vorbis, MP3, και WAV αρχεία ήχου, να κάνουμε  μίξη σε ήχους,  να αλλάζουμε  την ταχύτητα ή τον τόνο μιας ηχογράφησης και πολλά άλλα.
Με προεγγραφή. Στο Μουσικό Στούντιο
12.30-1.30. Δημιουργούμε το δικό μας Site με την Δωρεάν Εφαρμογή της Google (Google Site)
Δημιουργούμε το δικό μας Site και μαθαίνουμε να το διαχειριζόμαστε με βάση τις ανάγκες μας.
Με προεγγραφή. Στο Brain Pulse Room
Τετάρτη
11.00-12.00. Δημιουργούμε εύκολα το δικό μας βίντεο με το Movie Maker
Μαθαίνουμε να εισάγουμε βίντεο και φωτογραφίες,  να εφαρμόζουμε εφέ μεταβάσεων, να ενσωματώνουμε  μουσική υπόκρουση,  να προσθέτουμε τίτλους και λεζάντες, να αποθηκεύουμε το έργο, να το δημοσιεύουμε στο διαδίκτυο.
Με προεγγραφή. Στο Brain Pulse Room
Παρασκευή
12.30-13.30. Ανεβάζουμε τα δικά μας βίντεο στο Youtube
Μαθαίνουμε πως δημιουργούμε το δικό μας κανάλι, πως ανεβάζουμε  το βίντεο στο κανάλι, εισαγωγή στοιχείων βίντεο, βασικές και προχωρημένες ρυθμίσεις, επεξεργασία video, ειδικά θέματα – πνευματικά δικαιώματα.
Με προεγγραφή. Στο Brain Pulse Room
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία εξατομικευμένης πρακτικής εξάσκησης στους υπολογιστές του Media Lab, με την βοήθεια των Media Labers, του  Στάθη, του Δημήτρη και της Μαρίας.
Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (Νικομάχου 18 & Νυμφών-κτήριο του ΟΤΕ, τηλ. 2109948344), καθημερινά, τις ώρες λειτουργίας της (Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 10.00-20.00, Τρίτη & Πέμπτη 10:00-16:00, αρμόδιοι υπάλληλοι Μαρία Καραγκούνη, Δημήτρης Μπαρμπαγιώργης).
Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

You may also like...