ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τμήμα Ερασιτεχνικής Δημιουργίας και Εκδηλώσεων
Ημερίδα – Βιωματικό σεμινάριο «Ο Ελληνικός Παραδοσιακός Χορός στην Εκπαίδευση. Προτάσεις διδασκαλίας – ειδικά θέματα». 
Ο Δήμος Καλλιθέας το Πολιτιστικό Δίκτυο του Δήμου Καλλιθέας  και η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση) «ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΗ», μέσω της Ομάδας Ελληνικού Λαϊκού Χορού του Δήμου Καλλιθέας, διοργανώνουν Ημερίδα – Βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Ο Ελληνικός Παραδοσιακός Χορός στην Εκπαίδευση. Προτάσεις διδασκαλίας – ειδικά θέματα».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», Μεγίστης 18-20, Καλλιθέα, 1ος όροφος, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, κατά τις ώρες 9:00 – 14:00. Απευθύνεται κυρίως στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής της Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Καλλιθέας αλλά και άλλων δήμων. Μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί και άλλων ειδικοτήτων των σχολείων της πόλης της Καλλιθέας.
Στη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει μια θεωρητική εισήγηση με προτάσεις διδασκαλίας, παρουσίαση των χορών του αναλυτικού προγράμματος Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης και παρουσίαση ειδικών θεμάτων του Ελληνικού παραδοσιακού Χορού. Εκτός των προγραμματισμένων θεμάτων διδασκαλίας θα παρουσιαστούν και θέματα που θα προταθούν από τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.
Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση και η διοργάνωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του Δικτύου Πολιτισμού του Δήμου Καλλιθέας και της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΗ».
Εισήγηση: Καρφής Βασίλης, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής – Καλλιτεχνικός υπεύθυνος της Ομάδας Ελληνικού Λαϊκού Χορού του Δήμου Καλλιθέας.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και  Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στα τηλέφωνα 2109570001 – 2109589598 (9:00-14:00) και 2109579446    (18:00-20:00).

You may also like...