ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – Θεατρικός χειμώνας 2015-2016

515897«Η μοναδική και ασυνήθιστη ιστορία του Ευτύχη» – θεατρική ομάδα «Ως Πότε»
Δευτέρα 15/2/2016 – Ώρα έναρξης : 20.30 – Aίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχείου – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Μια παράσταση που, με πολύ χιούμορ, αναδεικνύει τις αιτίες της ανεργίας, που βρίσκονται μέσα σε αυτό το σύστημα, τον καπιταλισμό. Πρόκειται για τη θεατρική παράσταση «Η μοναδική και ασυνήθιστη ιστορία του Ευτύχη» από την ομάδα «Ως Πότε».
Το έργο μιλάει για τον Ευτύχη, έναν άνεργο που η ιστορία του, αν και μοναδική και ασυνήθιστη, μοιάζει με εκατομμυρίων άλλων. Ο Ευτύχης λοιπόν είναι ένας απολυμένος από ένα εργοστάσιο παραγωγής τσίχλας και παρακολουθούμε όλη αυτή την περιπλάνησή του, την προσπάθειά του να ψάξει να βρει δουλειά… Το ταξίδι του μέσα στην ανεργία, τις υποσχέσεις που του δίνονται τόσο από το κράτος, όσο και διάφορους άλλους που τον εκμεταλλεύονται.
«Αυτό το έργο μπορεί να παιχτεί παντού. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο στήθηκε η παράσταση και με αυτές τις προϋποθέσεις. Έχουμε διαμορφώσει την παράσταση, έτσι ώστε να μπορούμε να την ανεβάσουμε σε χώρους δουλειάς, σωματεία, γειτονιές. Γιατί ακριβώς αυτή η ιστορία και η ανάγκη να την αφηγηθείς προκύπτει ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε».
Κείμενο: Θαλασσιά Αντωνοπούλου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Πέππας
Στίχοι: Βαγγελιώ Πλατανιά
Πρωτότυπη Μουσική: Νίκος Σκουράκης
Σκηνικά – κοστούμια: Άντα Γόντικα
Παίζουν οι: Γιώργος Ζιώγαλας, Ελεάννα Γρηγορίου, Φαίδρα Παπανικολάου
Τραγουδάει η Έρση Φτούλη.

You may also like...