“Δείπνο με φίλους” στο Κατράκειο

poster_deipno_me_filousΈνα εξαιρετικό, σύγχρονο έργο, αστείο και συγχρόνως «σκοτεινό», είναι το «Δείπνο με φίλους» του Ντόναλντ Μάργκιουλις, που θα παρουσιάσει στο Κατράκειο θέατρο την Τετάρτη 25 Ιουνίου ο Γρηγόρης Βαλτινός, μαζί με τον Κλέων Γρηγοριάδης, τη Ρένια Λουιζίδου και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
Δυο γυναίκες, δύο άντρες, δυο ζευγάρια, τέσσερις φίλοι. Τέσσερις άνθρωποι προστατευμένοι μέσα στο κέλυφος της οικογενειακής ζωής, ζουν την κοινή τους καθημερινότητα ως ερωτευμένοι, ως αντίπαλοι, ως εχθροί και σύντροφοι.
Ο ένας αποφασίζει να σπάσει τον σύνδεσμο. Οι συνέπειες αλλάζουν τη ζωή τους για πάντα.
Το «Δείπνο με φίλους» το οποίο ο Γρηγόρης Βαλτινός πρωτοπαρουσίασε στο ελληνικό κοινό με τεράστια επιτυχία πριν δεκατρία χρόνια , έχει  τιμηθεί επίσης με το Βραβείο της Ένωσης Αμερικάνων Κριτικών, το Βραβείο Lucile Lortel και Outer Critics Circle, καθώς και το Βραβείο Dramatists Guild Hull-Warriner.
Την παράσταση  σκηνοθετεί ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος έχει κάνει και την απόδοση μαζί με τη Μαριλένα Παναγιωτοπούλου. Η σκηνογραφική επιμέλεια και τα κοστούμια είναι του Γιάννη Μετζικώφ και οι φωτισμοί της Μελίνας Μάσχα. Φωτογραφίες και video-art Θωμάς Χρυσοχοΐδης.  Σύνθεση ήχων Κώστας Εμμανουηλίδης. Βοηθός σκηνοθέτη η Χαρά Μπαλτά.
Τιμή εισιτηρίου
16 € (κανονικό)
12€ (φοιτητές, άνεργοι και συνταξιούχοι άνω των 65)
Προπώληση: Δημαρχείο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη (Π. Τσαλδάρη 10)
Πληροφορίες: 2104278289
Π. Τσαλδάρη 10, 184 50 Νίκαια
Πληροφορίες: Καλλιόπη Δράκου – Δέσποινα Τρίγκα
ΤΗΛ. :210 4278 147-289/ 6944682422 – fax. : 210 4278271 email grtypounikaias@gmail.com

You may also like...