“Δαρβίνος: Το Μυστήριο της Φύσης” σε 9 Διαστάσεις … Προσεχώς στο “Θρόνο του Ήλιου”!

maxresdefaultΑκόμα μία ταινία – ντοκιμαντέρ, εκπαιδευτικού περιεχομένου, θα προβληθεί προσεχώς στο “Θρόνο του Ήλιου” με τίτλο “Δαρβίνος: Το Μυστήριο της Φύσης” που πραγματεύεται την εμφάνιση της ζωής στη γη και την εξέλιξη της σύμφωνα με τη θεωρία του Δαρβίνου.
Η εν λόγω ταινία προβλήθηκε στο Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου και στο Κοσμοθέατρο του “Νόησις” και ταξιδεύει τώρα Μόνο στη Ρόδο για να την απολαύσουν τόσο τα παιδιά όσο και οι μεγάλοι … με μία μεγάλη διαφορά … στο δικό μας χώρο η ταινία θα προβληθεί για πρώτη φορά σε 9 διαστάσεις!
Η παραγωγή της έχει γίνει σε ειδικό στούντιο στην Ολλανδία και η διάρκεια της θα είναι περίπου 40 λεπτά. Περισσότερα γι’αυτή την ταινία όπως και για άλλες που θα ακολουθήσουν, θα ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο.
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η τρισδιάσταση προβολή της Ιστορίας της Ρόδου με τη συνοδεία ειδικών εφέ στο “Θρόνο του Ήλιου” και Ειδικές Τιμές για ομαδικές επισκέψεις μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου.
Πρόκειται για το πιο συναρπαστικό ταξίδι στις χιλιετίες της Ιστορίας και των Θρύλων του νησιού μας.
Μία μαγευτική, ψυχαγωγική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη όχι μόνο ως υπέροχη αίσθηση αλλά και ως ιστορική γνώση.
Για όσους συλλόγους, ομίλους ή άλλες οργανωμένες ομάδες ενδιαφέρονται,
μπορούν να κάνουν κράτηση στο: 22410 76850.
Στο τέλος της κάθε προβολής μπορούμε ακόμα να οργανώσουμε Δωρεάν το ομαδικό, επιμορφωτικό και συνάμα ψυχαγωγικό παιχνίδι του Θρόνου του Ήλιου που θα ολοκληρώσει την εμπειρία του θεάματος και θα επισφραγίσει την αποκτηθείσα γνώση μέσα από την ταινία.
Σε αυτή την περίπτωση παρακαλώ κάντε κράτηση τουλάχιστον 5 μέρες νωρίτερα.
Μην το Χάσετε!

You may also like...