Δήμοσ Καστοριάς

 DSCN1472Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου η εκδήλωση του Δήμου Καστοριάς  σε συνεργασία με αθλητικά σωματεία της πόλης.
Ο χώρος του δημοτικού πάρκινγκ γέμισε από μικρούς και νέους αθλητές οι οποίοι επιδόθηκαν σε αθλητικές επιδείξεις ποδοσφαίρου , μπάσκετ , volley και πινγκ-πονγκ μεταδίδοντας στους παρευρισκομένους τη θετική ενέργεια και τη ζωντάνια τους .
Ως παράλληλη δράση πραγματοποιήθηκε από τους συμμετέχοντες συμβολική λουλουδοφύτευση επί των διαχωριστικών νησίδων των οδών Μεγ.Αλεξάνδρου και Λ.Κύκνων .
Η εκδήλωση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του εθελοντικού προγράμματος “Φύση, Πολιτισμός-Αθλητισμός & Πόλη” που στόχο έχει να ενημερώσει , να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής της πόλης μας και το οποίο θα συνεχιστεί και στο μέλλον με παρόμοιες δράσεις .
Ο Δήμος Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τους :
Α.Σ. Μπάσκετ Καστοριάς ,Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς ,Α.Σ. Μανιάκων Καστοριάς «Ο Κένταυρος», Ποδοσφαιρικό Τμήμα Ακαδημίας «ΚΡΟΝΟΣ», Ποδοσφαιρικό Τμήμα Ακαδημίας «ΝΤΑΗΛΑΚΗ», Ποδοσφαιρικό Τμήμα Ακαδημίας «ΟΡΕΣΤΕΙΑΔΑ» , καθώς και όλους τους συμμετέχοντες εθελοντές για την ενθουσιώδη ανταπόκρισή τους και τη συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης .

 

You may also like...