Δήμος Ναυπακτίας και η 22η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων

O Δήμος Ναυπακτίας, σε συνεργασία με την 22η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, διοργανώνει συναυλία στην Πανσέληνο του Αυγούστου, Τετάρτη 21/8 και ώρα 21:30 στο Κάστρο της Ναυπάκτου (τρίτο διάζωμα από τη θάλασσα). Τουλάχιστον 71 σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος-χώροι, μουσεία, μνημεία-  (ανάμεσά τους και το Κάστρο της Ναυπάκτου) θα υποδεχτούν την πιο διάσημη πανσέληνο της χρονιάς. 
Μια μουσική βραδιά με έντονα συναισθήματα  στο ενετικό μνημείο θα μας προσφέρουν:
Η Δώρα Πετρίδη  στο  τραγούδι
ο Χρήστος Τσαντούλης στο πιάνο και
ο Γιώργος Καραβούλιας στα κρουστά
Θα ερμηνεύσουν τραγούδια ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, από έντεχνα  ελληνικά (Χατζιδάκη, Καραΐνδρου, Ανδρέου, Κωχ κ.ά.) μέχρι παραδοσιακά, ρεμπέτικα και σμυρναίικα, αλλά και έθνικ, τζαζ, φάντος και άλλα, μεγάλων δημιουργών και ερμηνευτών (Αmalia Rodriges, Fairuz, Edith Piaf, Aziza Moustafa Zandeh, Leonard Kohen).
Διαφορετικές παραδόσεις  και  δημιουργοί  διαφόρων εποχών και στυλ, ανακινούν και  μας ξυπνούν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, τα πιο λεπτά μας συναισθήματα και διαθέσεις ,που έχουν να κάνουν κυρίως με τον έρωτα, την αρχή της ζωής, σε μια συναυλία, κάτω από το φως του πιο μεγάλου φεγγαριού και την επιβλητική ομορφιά και ενέργεια του κάστρου της Ναυπάκτου!
Είσοδος ελεύθερη.

You may also like...