Δήμος Κιλκίς

afisaΚαι να που έφθασε ο καιρός να ξαναβρεθούμε στο Κιλκίς για 18η  συνεχή χρoνιά, στην πόλη του κουκλοθεάτρου, την πόλη που αγκάλιασε και στήριξε κουκλοπαίκτες από όλο τον πλανήτη, κουκλοπαίκτες που πέρασαν από τη φιλόξενη θεατρική σκηνή της, πλημμυρίζοντας με χρώματα, μουσικές και παιδικά χαμόγελα πλατείες και δρόμους.
Από τις 7 έως και τις 14 Δεκεμβρίου η καρδιά της πόλης και του Δήμου Κιλκίς χτυπά κουκλοθεατρικά με πλήθος προφεστιβαλικών εκδηλώσεων, από παραστάσεις μέχρι προβολή της πλέον βραβευμένης παιδικής ταινίας και  παρουσιάσεις μαγικών βιβλίων για παιδιά με παραμύθια επαυξημένης πραγματικότητας !!!
Οι εκπλήξεις πολλές, η λαχτάρα να σας παρουσιάσουμε όλα τα καλλιτεχνικά καλούδια που συλλέξαμε για σας μεγάλη και η γιορτή μας ξεκινά !!!!!!
Και μαζί μας είναι πολλοί !!!  Η ΕΡΤ 3, το Νεανικό Πλάνο, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, το Ράδιο Θεσσαλονίκη, η TV και FM 100, οι εφημερίδες, ηλεκτρονικές και έντυπες της πόλης αλλά και από όλη την Ελλάδα, επιχειρηματίες, οι εκδόσεις I Write, εμπορικά καταστήματα, οι εθελοντές μας και κυρίως οι άνθρωποι του Κιλκίς και οι επί χρόνια επισκέπτες του !!!
16 παραστάσεις από 8 θιάσους, προβολή ταινίας, παρουσίαση βιβλίων επαυξημένης πραγματικότητας για παιδιά, εμψυχωτές και διαδραστικά παιχνίδια σας περιμένουν για  υπέροχα ταξίδια σε κόσμους μαγικούς !!!
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Ραντεβού το Δεκέμβρη κι ως τότε κάντε υπομονή και ετοιμαστείτε….!!!

You may also like...