Δήμος Θεσσαλονίκης

 Ak_afisa«ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΚΗΝΗ – ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» – ΟΜΑΔΑ «Α. Κ.» (ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ) – «ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΔΙΑ»
Από την Παρασκευή 22 έως και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, στις 21:00, η ομάδα «Α.Κ.» («Ανώνυμοι Καλλιτέχνες») θα παρουσιάσει στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον» το έργο με τίτλο «Χαμογέλα, έστω κι αν κάνεις σημάδια».
Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Ανοιχτή Σκηνή – Θεατρικές Φωνές της Πόλης», που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με στόχο την τόνωση και προβολή της τοπικής θεατρικής παραγωγής. Όλα τα έσοδα από τις παραστάσεις θα παραχωρηθούν στις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Φεστιβάλ

Ταυτότητα της παράστασης
Κείμενο: Χρύσα Παντελίδου- Σοφιανοπούλου
Σκηνοθεσία: Αγγελίνα Σοφιανοπούλου,
Σκηνικά-κοστούμια: Αθανάσιος Κολαλάς
Κίνηση: Ράνια Ευαγγελινού
Επιμέλεια Βίντεο και Ηχου: Ειρήνη Καραγιάννη
Βοηθός σκηνοθέτης: Ντία Ζούρα
Ηθοποιοί: Γιώργος Ευαγόρου, Σοφία Καρακάντζα, Ροδή Κωνσταντινίδη, Μαρία Λαφτσίδου, Ανδρέας Μαυρίδης, Περπέτουα Σαλταφερίδη

 Η ομάδα «Α.Κ.» («Ανώνυμοι Καλλιτέχνες»)…
…ιδρύθηκε το Σεπτέμβρη του 2009 υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της, Αγγελίνας Σοφιανοπούλου, με σκοπό νέοι άνθρωποι από διάφορους καλλιτεχνικούς τομείς να έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους και την όρεξη τους ώστε να μπορέσουν να μοιραστούν την ανάγκη τους για έκφραση μέσω της τέχνης. Προηγούμενες παραστάσεις: PlayPauseStop (2009), Not me but me (2011)

Contact: http://www.sendspace.com/file/sxrmqn , E-mail: angel.sofian@gmail.com, Τηλέφωνο επικοινωνίας:  6973512863

Το εισιτήριο γενικής εισόδου διαμορφώνεται στα 10 ευρώ.

Κρατήσεις καθημερινά: 12.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00 στο τηλέφωνο 2310869869, Δημοτικό Θέατρο «Άνετον» (Παρασκευοπούλου 42).

You may also like...