Δήμος Θεσσαλονίκης

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «ΕΡΓΑΣΙΑ ΒΑΚΧΕΣ» ΣΤΟ ΑΛΑΤΖΑ ΙΜΑΡΕΤ
Το έργο με τίτλο «Εργασία Βάκχες» θα παρουσιάσει στο Αλατζά Ιμαρέτ (Κασσάνδρου 91 – 93, τηλ. 2310 278587) η ομάδα «θΘ» από τη Δευτέρα 21 έως και την Κυριακή 27 Απριλίου 2014, στις 21:00.  
Λίγα λόγια για το έργο: Η «Εργασία Βάκχες», μία solo performance βασισμένη στις «Βάκχες» του Ευριπίδη σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά, είναι προϊόν συνεργασίας ενός ηθοποιού, ενός εικαστικού, ενός μουσικού και μίας σχεδιάστριας μόδας. Ένας ηθοποιός επί σκηνής αφηγείται ένα από τα σημαντικότερα έργα του μεγάλου τραγικού, σε μια παράσταση που περιλαμβάνει στοιχεία από το σωματικό και αφηγηματικό θέατρο, το χορό, τη γλυπτική, τη ζωγραφική, τη μουσική και το τραγούδι. Η ιδέα, η σκηνοθεσία και η ερμηνεία είναι του Ανδρέα Κωνσταντίνου.
Συντελεστές:
Μουσική: Κωστής Λιολιόπουλος
Σκηνικά/Art επιμέλεια: Κωνσταντίνος Παυλίδης
Κοστούμι: Ελεάνα Θαλασσούδη
Φωνητικά: Χριστίνα Χριστοδούλου
Photography and Graphic design: Mike Rafail

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου αποφοίτησε από την σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2009. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους σκηνοθέτες Μιχαήλ Μαρμαρινό, Λευτέρη Βογιατζή, Γιώργο Λάνθιμο και Σίμο Κακάλα. Στον κινηματογράφο έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες των Θόδωρου Αγγελόπουλου, Παντελή Βούλγαρη και Νίκου Περάκη.

Το εισιτήριο γενικής εισόδου διαμορφώνεται στα 10 €.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.projectbacchae.com και στα τηλέφωνα: 2310-676066, 6942293112

You may also like...