Δήμος Αιγιαλείας

boeblingen[1]Για πρώτη χρονιά φέτος η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, διοργανώνει το Φεστιβάλ Συμφωνικής Μουσικής για τους λάτρεις του είδους, στα πλαίσια του προγράμματος του “Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2013” στην Αιγιάλεια.
Την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων Αιγίου, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Βαυαρίας από την πόλη Boeblingen που αποτελείται από 100 νεαρούς μουσικούς, θα ερμηνεύσει κλασσικά κομμάτια αλλά και διασκευές σύγχρονης μουσικής. Ενδεικτικά, το ρεπερτόριο περιλαμβάνει: Rossini-Wilhelm Tell Ouverture, Mendelssohn-Violinkonzert (πρώτο μέρος), A.L.Webber-Medley from Phantom of Opera, Williams-Medley from Star wars, Blues brothers Revue, Bemsha Swing, κ.α.
Την ορχήστρα θα συνοδεύσει η Δημοτική Παιδική – Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας σε τρία ελληνικά τραγούδια, υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής Βασιλικής Νάσση.
Η συναυλία πραγματοποιείται σε συνεργασία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α με το “Ελληνικόν Ειδύλλιον” Ανδρέα Ντρέκη και την Περιβαλλοντική Οργάνωση Σελιανιτίκων “Η ΑΥΡΑ”.

 

You may also like...