Δήμος Αθηναίων

DSC0359214,500 για φιλανθρωπικό σκοπό συγκέντρωσε ο Αγώνας 5χλ «Τρέχουμε για την Ειρήνη- Από την Ακρόπολη στη Βαβυλώνα» της Πρεσβείας του Ιράκ στην Αθήνα
Στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Απριλίου η τελετή απονομής της δωρεάς της Πρεσβείας της Δημοκρατίας του Ιράκ, συνολικής αξίας 14.500 ευρώ, η οποία προήλθε από τα έσοδα του αγώνα 5χλμ που διοργάνωσε η Πρεσβεία την 16η  Μαρτίου και διανεμήθηκε ισόποσα για την κάλυψη των αναγκών του ΚΥΑΔΑ και του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας (Παράρτημα Βούλας).
Ο Πρέσβης του Ιράκ αναφέρθηκε και ευχαρίστησε τόσο την κυρία Παπαχελά (Πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ) όσο και τον ιατρό Δρ. Al-Hilli για τη σημαντική συμβολή τους στην επιλογή των συγκεκριμένων ιδρυμάτων για την εν λόγω δωρεά. Ο Πρέσβης του Ιράκ ευχαρίστησε επίσης το προσωπικό της Πρεσβείας και του ΟΠΑΝΔΑ για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Τόσο ο Πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ, η Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ όσο και η Αντιπρόεδρος του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Ειδικές ανάγκες στη Βούλα, ευχαρίστησαν προσωπικά τον Πρέσβη του Ιράκ για την πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού αγώνα και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στις μελλοντικές πολιτιστικές δραστηριότητες της Πρεσβείας, που τόσο πολύ βοηθούν στην ισχυροποίηση των δεσμών των δύο χωρών.

You may also like...