Γιορτινή συναυλία κλασσικής μουσικής από την Ρωσία «Ρωσικό ενθύμιο» 27 Οκτωβρίου στη Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου

nt logoΤο Εθνικό Θέατρο σε συνεργασία με την πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας, την πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρωσία και το Ρωσικό Πολιτιστικό και επιστημονικό κέντρο στην Αθήνα, θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, στις 19:00, στη Κεντρική Σκηνή του κτιρίου Τσίλλερ, μια μοναδική συναυλία κλασσικής μουσικής με τίτλο «Ρωσικό ενθύμιο».
Τα κομμάτια θα εκτελεστούν από νέα, ταλαντούχα παιδιά (ηλικίας 9 έως 14 ετών) από τη Ρωσία, τα οποία παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν μεγάλη συναυλιακή εμπειρία στην χώρα τους αλλά και στο εξωτερικό. Όλα τα παιδιά έχουν βραβευτεί σε διαγωνισμούς, ενώ αρκετά είναι οικότροφοι των καλύτερων μουσικών ιδρυμάτων στη Ρωσία. Στο Ελληνικό κοινό θα παρουσιαστούν έργα των: Νικολάι Ρίμσκι-Κορσακοβ, Μιχαήλ Γκλίνκα, Αλεξέι Νταβίντοβ, Ευγκένι Ντερμπένκο, Σεργκέι Προκόφιεφ, Νατάν Μιλστέιν, Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, Πιότρ Τσαϊκόφσκι, Σεργκέι Ραχμάνινοφ, Ντμίτρι Σοστακόβιτς και Ρόμπερτ Σούμαν.
Τα όργανα που θα παίξουν οι μικροί σολίστ είναι: μπαλαλάικα, όμποε, πιάνο, μπαγιάν, βιολί και βιολοντσέλο.
H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
σημείωση: κρατήσεις θέσεων στο 210.5288171, από Τετάρτη έως Κυριακή 11:00-16:00, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Το κοινό που ενδιαφέρετε να παρακολουθήσει τη συναυλία θα πρέπει να επιβεβαιώσει την παρουσία του στο ίδιο τηλέφωνο έως και την Παρασκευή 24/10.
Πληροφορίες για τύπο: 210.5288164, 210.5288111

You may also like...