Γιορτή Μεσαιωνικής Πόλης στη Λίνδο

1010767_10200882624135628_18345780_n[1]ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γιορτή Μεσαιωνικής Πόλης
Στο πλαίσιο του 7ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ
Ένα ιδιαίτερο, ψυχαγωγικό και συνάμα επιμορφωτικό διήμερο ακολουθεί στις εκδηλώσεις του 7ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ στις 29 και 30 Ιουνίου !
Η Γιορτή Μεσαιωνικής Πόλης περιλαμβάνει πρωτότυπες δράσεις με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, εικαστικών και παραδοσιακών τεχνιτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό!
Το Πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 29/6  
Γιορτάζουμε τα «670 χρόνια από το Θρύλο του Δράκου της Ρόδου»
Στις 19:00 ανοίγει η Οπλοθήκη De Milly (ή Θόλαρος), στην πλατεία Σύμης (έναντι ΔΕΗ), για τα Αποκαλυπτήρια του Δράκου που σχεδίασαν οι εικαστικοί: Μιχάλης και Αντζέλικα Τριανταφύλλου και κατασκεύασαν με τη βοήθεια δεκάδων εθελοντών και τη χορηγία του Χρήστου Ευστρατίου! Ένα έργο των πολιτών της Ρόδου, που φιλοξενείται στον επιβλητικό μεσαιωνικό χώρο, που παραχωρήθηκε γι’ αυτό το σκοπό από την 4η ΕΒΑ.
Στις 21:30, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, Αναπαράσταση του κατορθώματος του Ιππότη Ντε Γκοζόν με τη συνεργασία του Ιππικού Ομίλου Ιαλυσού και Θεματική Παρέλαση αφιερωμένη στο θρύλο του Δράκου, μετά ηχηρής μουσικής … Έναρξη Οπλοθήκη de Milly (ή Θόλαρος). Τη διαδρομή που θα ακολουθήσει η Πομπή μπορείτε να δείτε στον παρακάτω χάρτη.
Εν τω μεταξύ, νωρίτερα την ίδια μέρα, από τις 20:30, θα πραγματοποιούνται στα Πλατανάκια της Μεσαιωνικής Πόλης, δρώμενα από το Trio Bastardi*, τους Ιππότες του Μεσαιωνικού Ρόδου, τους Alma Salto και τους Μεσαιωνικούς Τυμπανιστές!

You may also like...