Βράβευση της Γυναικείας Χορωδίας του Δήμου από την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών

Η Γυναικεία Χορωδία της ΚΕΔΗΚΕ προσκλήθηκε τιμητικά στην Αθήνα στις 7 Απριλίου 2017 και βραβεύτηκε από την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών για τις σπουδαίες εμφανίσεις και συμμετοχές της.
Η βράβευση έγινε στην αίθουσα συναυλιών του Γερμανικού Ινστιτούτο Γκαίτε της Αθήνας, όπου η χορωδία μας έδωσε εκπληκτική συναυλία υπό την Διεύθυνση του μαέστρου – μουσικού κ. Μουρελάτου Άγγελου. Την επιμέλεια της βραδιάς είχε αναλάβει ο μαέστρος και συνθέτης κος Κονιτόπουλος Ιάκωβος, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών.
Η Χορωδία μας απέδωσε θαυμάσια χορωδιακά έργα μεγάλων Ελλήνων μουσουργών αλλά και το νέο έργο του συνθέτη κ. Ι. Κονιτόπουλου, με τίτλο «Θρήνος», σε ποίηση Ρωμανού του Μελωδού, που το έγραψε στο πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας και το αφιέρωσε στη Γυναικεία Χορωδία Δήμου Κεφαλονιάς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ένωσης Μουσουργών, κος Αντωνίου Θεόδωρος, ο Πρόεδρος της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας, κος Λογοθέτης Θεοφύλακτος, άλλα μέλη του Δ.Σ. και πλήθος κόσμου. Από την Κεφαλονιά παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος ΚΕΔΗΚΕ, ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Νίκος Παπαδάτος.
Τα μέλη της καταξιωμένης Γυναικείας Χορωδίας μας χάρη στην σκληρή δουλειά αλλά κυρίως στην αγάπη τους για τη μουσική, πήραν τη μεγαλύτερη επιβράβευση για να συνεχίσουν ακόμα πιο εντυπωσιακοί.
Συγχαίρουμε όλα τα μέλη της Χορωδίας μας, την πιανίστα κ. Φραγκιά Ευαγγελία και το Μαέστρο μας κ. Μουρελάτο Άγγελο που τιμούν την Κεφαλονιά και το επτανησιακό και χορωδιακό τραγούδι.

You may also like...