Βράβευση Διαγωνισμού Ζωγραφικής στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά

Ο Δήμος Χανίων , η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων διοργανώνουν την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, ώρα 19.00, εκδήλωση για την απονομή των βραβείων και των επαίνων στα παιδιά που συμμετείχαν στον 3ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα «Τεχνών χρώματα».

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 303 παιδιά ηλικίας 10 – 12 ετών

Η επιλογή των έργων έγινε από την Καλλιτεχνική επιτροπή της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων, η οποία επέλεξε 3 έργα, τα οποία θα κοσμήσουν το έντυπο πρόγραμμα εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019».

Συγκεκριμένα το 1ο βραβείο θα αποτελέσει στο εξώφυλλο του εντύπου, το 2ο βραβείο το οπισθόφυλλο και το 3ο βραβείο σε τοποθετηθεί σε εσωτερική σελίδα του προγράμματος. Στους δημιουργούς των βραβευθέντων έργων θα δοθούν προσκλήσεις για τις παιδικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

Στα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, θα δοθούν έπαινοι συμμετοχής, ενώ τα έργα τους θα αποτελέσουν μέρος σύνθεσης, η οποία θα τοποθετηθεί στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου και θα παραμείνει εκεί για όλη τη θερινή περίοδο.

You may also like...