Αφιέρωμα στα τραγούδια της Σοφίας Βέμπο

Αφιέρωμα στα τραγούδια της πρώτης ελληνίδας ντίβας Σοφίας Βέμπο!
΄΄Κλαίς, Ας ερχόσουν για λίγο, ο άνθρωπός μου,
Παιδιά της Ελλάδος παιδιά…΄΄
Τα τραγούδια της πρώτης ελληνίδας ντίβας Σοφίας Βέμπο, τραγουδισμένα από τη σοπράνο Κρίστυ Καθαρίου σε δύο βραδιές, κάθε άλλο παρά επετειακές. Στο αφιέρωμα αυτό θα παρακολουθήσετε την καλλιτεχνική της πορεία από το πρώτο της τραγούδι έως το ”Θέατρο Βέμπο”, που υπήρξε το πιο μοντέρνο της εποχής του.
Μαζί με τη σοπράνο Κρίστυ Καθαρίου θα ξετυλίξει το κουβάρι της ζωής της Σοφίας Βέμπο, ο συγγραφέας Βασίλης Τραιφόρος που ως ανιψιός του ποιητή Μίμη Τραϊφόρου και σύζυγος της Μ.Τραϊφόρου, γνωρίζει όλες τις πτυχές της κοινούς τους πορείας.
Τις πασίγνωστες και αγαπημένες μελωδίες των συνθετών Λεό Ραπίτη, Μιχάλη Σουγιούλ, Χρήστου Χαιρόπουλου,Κώστα Γιαννίδη κ.λ.π. θα παίξουν οι μουσικοί Γιώργος Κωνσταντινίδης(πιάνο- ενορχηστρώσεις) και βιολί( Φαίδων Βρυνιώτης)
Σας περιμένουμε λοιπόν στη ”Galerie Δημιουργών”, τη γνωστή και φιλόξενη σκηνή τέχνης της Κηφισιάς, σε μια υπέροχη μουσική βραδιά, γεμάτη όμορφες εικόνες, λόγια αγάπης και ταξιδιάρικες μελωδίες στις 15 και 29 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 8.00μ.μ.
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο
210 6251 732
Ώρα Προσέλευσης : 19:45
Ώρα έναρξης: 20:00
Κυριακή 15&29 Οκτωβρίου
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Κηφισιά
www.galeriedimiourgon.gr
www.facebook.com/galeriedimiourgon
Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9
Πληροφορίες – Κρατήσεις :
210 6251732
Our mailing address is:
Galerie Δημιουργών
Chelidonous, Kifissia, North Athens, Greece
Kifisia, Attica 145 64
Greece

 

You may also like...