Αυτοπορτρέτα γυναικών

op2ος Πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας γυναικών της ΕΦΕ με χορηγό τα SONY CENTERS
Για 2η συνεχή χρονιά η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία, διοργανώνει Πανελλήνιο Διαγωνισμό φωτογραφίας αφιερωμένο στη γυναίκα.
Οι συμμετέχουσες καλούνται να προσεγγίσουν την εικόνα που έχει η σύγχρονη γυναίκα για τον εαυτό της με τη φετινή θεματική, να είναι τα αυτοπορτρέτα. Στις δυο κατηγορίες συμμετοχών, τα έργα που θα ξεχωρίσουν θα τιμηθούν με τρία μετάλλια και 3 τιμητικούς επαίνους.Επιπλέον στη κατηγορία της ασπρόμαυρης φωτογραφίας η πρώτη φωτογραφία θα τιμηθεί με το Βραβείο ‘’Βούλας Παπαϊωάννου’’ και στην κατηγορία της έγχρωμης φωτογραφίας με το βραβείο «Ελένης Βλάχου’’.
Χορηγός του διαγωνισμού η εταιρία SONY με τα SONY CENTERS με έπαθλα: μία Δωροεπιταγή 250 ευρώ, στην πρώτη νικήτρια, κάθε κατηγορίας, μία Δωροεπιταγή 125 ευρώ, στη δεύτερη νικήτρια, κάθε κατηγορίας και μία Δωροεπιταγή 65 ευρώ, στη τρίτη νικήτρια, κάθε κατηγορίας.
Επίσης ένα CP-ELS που είναι power bank της Sony των 2000mAh, από ένα για κάθε έπαινο
Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελούν οι Άννα -Μαρία Χατζηστεφάνου, η Δρ Στέλλα Μουζακιώτη και Ιώ Πάσχου με αναπληρωματικό μέλος την Αθανασία Παναγέα.
Οι ενδιαφερόμενες καλούνται να υποβάλλουν μέχρι 4 φωτογραφίες ανά κατηγορία με κόστος συμμετοχής 10 ευρώ. Υποβολή μέχρι 4 Δεκέμβριου 2016
Περισσότερες πληροφορίες στο site της ΕΦΕ:
http://www.efe.com.gr/index_…/2nd_PANELLHNIOS_WOMEN_2016.pdf

You may also like...