Αυτή την εβδομάδα στο Φουγάρο!

ergastiriaΝΕΟ ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 6μμ ΕΩΣ ΑΡΓΑ!!
Το καλοκαίρι ο χώρος θα παραμένει κλειστός έως το απόγευμα…
<http://newsletters.fougaro.gr/t/j-l-ididat-ojlflltj-d/>
Το 23ο Φεστιβάλ Ναυπλίου ξεκινά στο ΦΟΥΓΑΡΟ!<http://newsletters.fougaro.gr/t/j-l-ididat-ojlflltj-h/>
Παρασκευή 20 Ιουνίου, 9 μμ
Το ΦΟΥΓΑΡΟ στα πλαίσια της στήριξής του στο 23ο Φεστιβάλ Ναυπλίου, καλωσορίζει τους κάτοικους και επισκέπτες της πόλης στην εναρκτήρια συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στις 9μμ.
Το Αηδόνι και το Ρόδο
Η Βασιλική Καραγιάννη, έχοντας διανύσει μια δεκαετία επιτυχιών και διθυραμβικών κριτικών από τον ελληνικό και ξένο τύπου, με εμφανίσεις σε θρυλικά λυρικά θέατρα της Ευρώπης –όπως η Σκάλα του Μιλάνου και η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου-, συνεχίζει να εκπλήσσει το κοινό και τους ειδικούς με τις υψηλής ευαισθησίας ερμηνείες της που όμως πατούν στη γη, δίνοντας της τα χαρακτηριστικά «μιας ήρεμης δύναμής». Σε ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να χαρίσει στο κοινό μια εμπειρία με τις προαναφερθείσες ιδιότητες την συνοδεύει στο πιάνο ο καταξιωμένος σε Ελλάδα και Ευρώπη, και μετρ του είδους, Δημήτρης Γιάκας.
περισσότερα…<http://newsletters.fougaro.gr/t/j-l-ididat-ojlflltj-o/>
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα:www.nafplionfestival.gr<http://newsletters.fougaro.gr/t/j-l-ididat-ojlflltj-n/>
Οι 4BLUES LIVE στο Cafe
To Σάββατο 21 Ιουνίου (ευρωπαϊκή ημέρα της Μουσικής) από τις 9μμ το Φουγάρο υποδέχεται LIVE στο deck του Cafe τους 4BLUES, μια blues-jazz-funk groovy band!!
Σχηματιστηκε απο δυο κορυφαιους μουσικους και στις αποσκευες της εχει μελωδιες και ρυθμους απο τους μεγαλους των blues αλλά και πολλα στοιχεια jazz και funk, επιρροές από τους Jimi Hendrix, Β.Β. King, Albert King, Ray Charles, Billy Cobham, Herbie Hancock και πολλους αλλους αυτης της μουσικης παραδοσης.
περισσότερα…<http://newsletters.fougaro.gr/t/j-l-ididat-ojlflltj-m/>
Σοφοκλή: Αντιγόνη
Πέμπτη 19 Ιουνίου, 11μμ
Την Πέμπτη 19 Ιουνίου στις 11 το βράδυ, οι φοιτητές του τέταρτου Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου παρουσιάζουν την τελική τους εργασία στην Υποκριτική με υπεύθυνο καθηγητή το Γιάννη Λεοντάρη, δουλεύοντας πάνω στο κείμενο της Αντιγόνης του Σοφοκλή, σε μετάφραση Νίκου Παναγιωτόπουλου.
Επί σκηνής, ένας κύκλος, από τον οποίο ξεκινούν και στον οποίο καταλήγουν όλες οι δράσεις. Οι φοιτητές μεταπηδούν από τον ένα ρόλο στον άλλο ενώ ταυτόχρονα συγκροτούν τον Χορό της τραγωδίας.
περισσότερα…<http://newsletters.fougaro.gr/t/j-l-ididat-ojlflltj-a/>
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Εργαστήρια στο Φουγάρο!
εργαστήριο προσχολικής ηλικίας: ταρατατζούμ! ο κόσμος όλος μια μουσική!
κάθε Πέμπτη έως τις 26 Ιουνίου
Μπουκάλια, κονσέρβες, κουτάκια, καπάκια, ρολά και ρολάκια θα γίνουν μαράκες, ξύστρες και καραμούζες! Ελάτε να λικνιστούμε στους ρυθμούς!
περισσότερα…<http://newsletters.fougaro.gr/t/j-l-ididat-ojlflltj-e/>
εργαστήριο ζωγραφικής: eco ιδέες, τα αγαπημένα μας τενεκεδάκια
Σάββατο 21 Ιουνίου
Δροσιστικά για το καλοκαίρι τα αναψυκτικά… και τα τενεκεδάκια τους χρήσιμα για …καμβάς: μετατρέπονται σε έτοιμες επιφάνειες για να ζωγραφιστούν!!
περισσότερα…<http://newsletters.fougaro.gr/t/j-l-ididat-ojlflltj-g/>
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:<http://info@fougaro-workshops.gr>
Ρίτα Ζηκίδου: 27520 47370, 6940 295418 & info@fougaro-workshops.gr
ΦΟΥΓΑΡΟ<http://newsletters.fougaro.gr/t/j-l-ididat-ojlflltj-w/>
Ασκληπιού 98, Ναύπλιο 21100
Απέναντι από το στρατόπεδο ΚΕΜΧ, στην έξοδο της πόλης προς την Επίδαυρο.
τηλ. 2752047300  e-mail. info@fougaro.gr  web. www.fougaro.gr

You may also like...