“Αρώματα του Κόσμου” με τη Ζωή Τηγανούρια

Ύστερα από απαίτηση πολλών ακροατών, η παράσταση της Ζωής ΤηγανούριαΑρώματα του Κόσμου” θα συνεχίσει και αυτή τη Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, στο ANTART!
Και όχι μόνο…
Όσοι από εσάς απαντήσουν (reply) σε αυτό το Newsletter με το ονοματεπώνυμό τους, κερδίζουν έκπτωση 50% στην τιμή της εισόδου ως ειδικοί προσκεκλημένοι!!
Μην χάσετε την ευκαιρία να εκμεταλευτείτε την προσφορά και να απολαύσετε κι εσείς ζωντανά την επιτυχημένη μουσική παράσταση που σάρωσε την Ελλάδα το φετεινό καλοκαίρι!
Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος (με μπύρα ή κρασί): 10 €
(Με την έκπτωση της προσφοράς: 5 € )
Τηλ. Κρατήσεων: 6945702728
Η Ζωή Τηγανούρια, συνθέτις και σολίστ του ακορντεόν, έχει ένα μοναδικό προσωπικό στυλ. Έρχεται στο ANTART με το κουιντέτο της για να μας αποκαλύψει τον κώδικα που ενώνει τις μουσικές παραδόσεις του κόσμου. Παιξίματα γεμάτα πάθος σαν εκ βαθέων προσωπικές εξομολογήσεις που καθηλώνουν.
Η Ζωή Τηγανούρια ακροβατεί με ευελιξία στα ρεπερτόρια, αποδίδοντας τα μέγιστα. Όλα συγκλίνουν φυσικά, πειστικά και αβίαστα.
Τα Tango, τα Latin, τα Ηπειρώτικα Μοιρολόγια, τα Θρακιώτικα, τα Μακεδονίτικα, τα Ποντιακά, τα χορευτικά μοτίβα των νησιών μας σε συνδιασμό με τις δικές της συνθέσεις… πολυμορφία, παλμός, ενέργεια αλλά πάνω απ’ όλα πολύ συναίσθημα.
Συμμετέχει η σχολή χορού ”ΧΟΡΟΑΚΤΙΣ” Κωστάκη-Μαυροειδή.
Πιάνο: Ηλίας Αργυρόπουλος
Κιθάρες: Κώστας Κωνσταντίνου
Κοντραμπάσο: Γιώργος Ρούλος
Τύμπανα/κρουστά: Στέλιος Γενεράλης
Guests: Θάνος Πολύδωρας & Νικολέτα Μιλιώνη
Την επιμέλεια του προγράμματος -διάρκειας περίπου δυόμιση ωρών- υπογράφει η Ζωή Τηγανούρια.

You may also like...