Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας

afisaΠαράσταση «Ο Σπανός και οι Δράκοι» από το Θεατρικό Εργαστήριο Παιδιών και Εφήβων του Δήμου Καρδίτσας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας.

 Η ΛΔ΄ ΕΠΚΑ, η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού Καρδίτσας και τα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Καρδίτσας σας προσκαλούν το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 12.00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας στην παράσταση «Ο Σπανός και οι Δράκοι», η οποία παρουσιάζεται στα πλαίσια του 29ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Η καλλιτεχνική ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου Παιδιών και Εφήβων των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου Καρδίτσας θα παραστήσει με τις μεθόδους του θεάτρου σκιών και του κουκλοθεάτρου μια θεατρική διασκευή του παραδοσιακού παραμυθιού “Ο Σπανός κι οι Δράκοι”, όπως αυτό αποτυπώνεται στη συλλογή Παραμύθια της Θεσσαλίας, της Μαρούλας Κλιάφα.

«Οι Δράκοι στέκονται απέναντί της… Της στερούν τον ήλιο. Της δίνουν το νερό σταγόνα-σταγόνα… Οι κάτοικοι φοβούνται, προσπαθούν να επιβιώσουν… Μπορεί ένας σπανός να δώσει τη λύση;»

Το 29ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας διοργανώνεται από την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας – Δ.Η.Κ.Ε.Κ., της ΠΕΔ Θεσσαλίας και του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και με την υποστήριξη της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων.

Η παράσταση απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, ενώ θα πραγματοποιηθούν και δραστηριότητες με τα παιδιά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ο αριθμός θέσεων περιορισμένος.
Για κρατήσεις τηλ. Γραμματεία ΛΔ΄ ΕΠΚΑ 24410.61564.

You may also like...