ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ 2017

Όπως κάθε χρόνο, Αργοστολί-ζουμε, αλλάζουμε γιορτινά την πόλη μας για να υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.Το ανθρώπινο δυναμικό της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., καθημερινά εργάζεται ακούραστα προσπαθώντας να φωτίσει τους κεντρικούς δρόμους και όσο περισσότερα σημεία χρειάζονται την γιορτινή πινελιά.Η ανακαινισμένη πλατεία, ήδη στολίδι από μόνη της, θα είναι μια νέα γιορτινή εικόνα για την πόλη μας.Ετοιμάζονται τα γιορτινά ξύλινα σπιτάκια της πλατείας και οι ενδιαφερόμενοι για να εκθέσουν τα προϊόντα ή τις κατασκευές τους μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου ¨Ο Κέφαλος¨ στο τηλέφωνο 26710.25600 ή στο email argostolitheatre@yahoo.gr
Ο διαγωνισμός της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. για την πιο πρωτότυπη διακόσμηση οικίας, εμπορικού καταστήματος και κέντρου αναψυχής συνεχίζεται. Οι νικητές της περσινής χρονιάς θα ανακοινωθούν στην καθιερωμένη γιορτή Ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι.
Σας καλούμε να αλλάξετε διάθεση και να μπείτε στο πνεύμα των ημερών αλλάζοντας γιορτινά τον χώρο σας, αλλά κυρίως… και με πράξεις ανθρωπιάς.

You may also like...