ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ του ΙΑΝΟΥ

xidakisddddddddddddΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ του ΙΑΝΟΥ
Δευτέρα 15 Ιουνίου, στις 20:30 ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ
Με καλεσμένο τον αν. Υπουργό Πολιτισμού Νίκο Ξυδάκη
ολοκληρώνονται για τη φετινή περίοδο  οι ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ του ΙΑΝΟΥ με την Μαργαρίτα Πουρνάρα. Μια συζήτηση για τον Πολιτισμό που θα φιλοξενηθεί στην αυλή του Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης (Αγ. Ασωμάτων 22 & Διπύλου 12, Κεραμεικός).
Είσοδος ελεύθερη.
Στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις που πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα και ας μιλήσουμε μαζί τους, για ένα νέο συλλογικό ήθος, που συναπαρτίζεται από φωτισμένες μονάδες.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του στον κάθε καλεσμένο, έως και 3 μέρες πριν από την κάθε εκδήλωση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email: magazine@ianos.gr και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr
Άννα Θεοδόση
Διεύθυνση Επικοινωνίας
IANOS | T 2103243387 | M 6958004810 | F 2103217686 | E pr@ianos.gr | www.ianos.gr

You may also like...